В День захисників та захисниць Андрій Мацола підтримав українських військових

Голос країни
 Андрій Мацола забезпечив військових потужним броньованим автомобілем: фото

Меценат і тренер команди "Другий Шанс" на "Голосі країни-12" Андрій Мацола забезпечив військових потужним броньованим автомобілем.

Поделиться:

Сьогодні, 1 жовтня, в Україні відзначається День захисників та захисниць, а також одне із найважливіших християнських свят — свято Покрови Божої Матері. Ця подвійна подія об'єднує в собі духовний та патріотичний зміст. На честь свята меценат і тренер команди "Другий Шанс" на "Голосі країни-12" Андрій Мацола звернувся до громадськості з посланням. Він наголосив на важливості підтримки українських військових, які щодня ризикують своїм життям, захищаючи країну від загрози з боку окупантів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перемога буде! Андрій Мацола разом із Силами логістики ЗСУ реалізували масштабний проєкт із запуску та підтримки виробництва вітчизняних засобів ведення ближнього бою

"Всього за кілька кілометрів за цими териконами на Донеччині лінія розмежування, яку наші військові поступово відсувають все ближче до державного кордону. І найкраще привітання в цей день — передати броню для тих, хто кожного дня йде на штурм і в наступ, щоб захистити наші сімʼї й наші оселі", — підкреслив Мацола.

Меценат зазначив, що передав оновлений броньований автомобіль 59-й окремій механізованій бригаді, яка вже стала справжньою бойовою сімʼєю для легендарної Катерина Поліщук.

"Ми ніколи не втомимось підтримувати наших героїв і захищати тих, хто захищає нас. Зі святом вас, наші ангели-охоронці".

Голос України звучить в Європі: щонеділі о 21:00 в ефірі телеканалу "1+1 Україна" — 13-й сезон вокального проєкту "Голос країни". Цього року в легендарні червоні крісла проєкту сіли суперзірки та справжні музичні профі Юлія Саніна, Артем Пивоваров, Іван Клименко та DOROFEEVA.

Не пропустіть вже сьогодні прем'єру першого епізоду вокальних батлів "Голосу країни" на "1+1 Україна" та на "Київстар ТБ" о 21:00.

Новости по теме