Вагітна Джамала вразила енергійними танцями на Голосі країни (відео)

Голос країни

Співачка станцювала з чималим животиком.

Поделиться:

Учора глядачі телеканалу 1+1 побачили другий випуск «» проекту Голос країни-8, в рамках якого тренери Сергій Бабкін, Джамала, Потап і Тіна Кароль визначилися з повним складом своїх команд у «нокаутах».

Першими на головну вокальну сцену країни вийшли акторка серіалу Школа  та учасниця популярного львівського гурту Mirami Софія Кіструга. Своїм запальним виконанням пісні Blow your mind британської співачки Dua Lipa артистки настільки вразили Потапа, що він попросив наставника дівчат Джамалу заспівати разом з її підопічними ще раз. Своєю чергою вагітна співачка здивувала колег енергійними танцями зі своїми підопічними. 

«Мені сподобалось ваше тріо, особливо Джамала зі своїм круглим животиком та щасливою усмішкою. Так легко і круто танцювала. А свій голос віддаю Ані, адже я фанат серіалу Школа, - зізнався Потап. Тим часом, Джа подарувала квиток у наступний етап Анні Трінчер.

Ще одними учасниками «вокального бою» стали воїн АТО Роман Набожняк і рокер Олександр Ільвахін. Разом зі своїм наставником Сергієм Бабкіним хлопці обрали пісню Скрябіна Люди, як кораблі. Вокалісти настільки проникливо виконали хіт легендарного українського співака, що довели свого тренера до сліз. Цікаво, що Сергій повірив більше Роману та обрав його переможцем.

«Це дуже сильний чоловічий дует. Кожне слово Романа було наповнене сенсом, я відчувала це через його глибокі очі», - підтримала свого колегу Джамала. 

Справжньою несподіванкою недільного вечора став дует підопічних Тіни Кароль економіста Андрія Рибарчука та байкера Івана Ворона, які під час виступу дуже реалістично вжилися у роль героїв пісні Too close Alex Clare.

Цікаво, шо виступ суперзірки Західної України Ірини Федишин та Вікторії Шостак з Одеси визвав неоднозначну реакцію зіркових тренерів: Тіна Кароль поділилась, що на її думку у «батлі» Віка була більш мелодійною, а Потап віддав свою перевагу Ірині.

«Не знаю, чи ризикнув би я піти на Голос країни, вже будучи популярним співаком. Сьогодні ви не були зіркою, яка перекриває свого конкурента, хоча могли б. Навпаки, Іра підтримала Віку. Це заслуговує на повагу», - сказав шоумен та продюсер. Тим часом, Джамала розповіла, що у Ірини була тільки одна репетиція, за яку вона виконала всі вокальні настанови тренера, і обрала популярну співачку переможцем.

Нагадаємо, наступним етапом Голосу країни стануть «нокаути», за правилами яких на сцені будуть стояти 4 крісла, призначені для чотирьох вокалістів з кожної команди, які пройдуть до прямого ефіру. Учасники не знають заздалегідь, у якій послідовності виходитимуть на сцену. Одразу після виступу тренер відправляє першого вокаліста на крісло № 1. Якщо учасник, який виступає після нього, заспівав краще, то він посідає перше крісло, а попередній артист буде змушений пересісти на друге. Цікаво, що тренер може як відправити додому учасника, так і надати йому місце.

Новости по теме