Від патріотичних пісень знову до лірики: Сергій Лазановський | RIDNYI випустив дебютний авторський мініальбом «Етюди»

Голос країни
Сергій Лазановський | RIDNYI презнтує мініальбом «Етюди» (1+1)

Переможець "Голосу країни-11" презентує дебютний мініальбом «Етюди».

Поделиться:

Український співак, переможець  "Голосу країни-11" Сергій Лазановський | RIDNYI презентував дебютний авторський мініальбом «Етюди», до якого увійшли три ліричні пісні. Це три різноманітні історії кохання, ті самі грані найбільшого почуття на світі, які для кожного з нас закінчуються по-різному. За словами співака, у цих піснях кожний зможе знайти частинку своєї життєвої сторінки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Голос країни" оголошує кастинг нового, особливого сезону головного музичного проєкту

«За останній рік я трохи змінив вектор свого музичного звучання. Повномасштабне вторгнення стало поштовхом до створення пісень, які підійматимуть моральний дух наших захисників. І я вважаю, що мені це вдалось. Про це говорять мільйони переглядів та прослуховувань на різних платформах пісень «Геть з України», «ЗСУ» та «Переможна пісня». Проте багато слухачів знають Сергія Лазановського як ліричного виконавця. Тому я повернувся у рідну гавань. Не знаю, чи надовго, проте хочу максимально подарувати своїй та потенційній авдиторії цю музику», — зазначив Сергій Лазановський | RIDNYI.

Сергій Лазановський

У мініальбомі виконавець виступає як і учасник дії, так і оповідачем. Альбом «Етюди» переплетений різними емоціями та переживаннями: від трагічного кохання до щасливої історії з гепі-ендом. Авторами композицій «Божеволію», «Плакала» та «Очі» стали Сергій Лазановський та його музична продюсерка Ірина Батюк.

Ще до релізу альбому Сергій Лазановський | RIDNYI презентував перший трек із роботи «Етюди» — «Плакала», який зібрав позитивні відгуки слухачів, став вірусним у ТікТок та потрапив до ТОП-50 популярних треків України у Shazam.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Щастя бути удвох: Переможець «Голосу країни» Сергій Лазановський|RIDNYI з молодою співачкою заспівали про кохання на відстані

Сергій Лазановський "Етюди"

Наразі разом з презентацією альбому, співак випускає відеороботу на іншу композицію – «Божеволію». У кліпі, режисером якого став сам Лазановський, головний герой знаходиться у полоні власних почуттів, які ототожнюються із залізними кайданами. Локацією для відео став великий промисловий ангар, а зйомки проходили при мінусовій температурі.

«Знаєте, холод стабільно супроводжує мене на різних зйомках кліпів. Я б здивувався, якби ця робота стала виключенням. Дійсно, в ангарі було дуже холодно, адже команда не мала технічної можливості прогріти таке велике приміщення. На мені була тільки тоненька сорочка та штани. Проте досвід в акторській справі мене навчив працювати у різних умовах, тому під час зйомок я був настільки захоплений, що фізично холод не відчувався», - підкреслив співак.

Новости по теме