Зіанджа показала архівні фото з дитинства

Голос країни

Учасниця Голосу країни дала відверте інтерв’ю.

Поделиться:

«Екс-Борис Апрель» Зіанджа спричинила фурор виступом на Голосі країни. Поки що вона сама собі продюсер, готується до «вокальних боїв» у шоу, хоче записати новий сингл і стати ведучою розважальних проекту.

Під час інтерв’ю ТСН. Тиждень Зіанджа відповіла на відверті запитання та показала дитячі світлини (фото дивіться у відео).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Я сама собі продюсер» — Зіанджа дала перше офіційне інтерв'ю​​

ЯК ЖИЛА ОСТАННІ 10 РОКІВ

Мені писали: «Де ти? У якій ти печері? Чому так довго?». Ніхто не знав, де я перебувала. Навіть батьки не знали, де я, толком. Мені сподобалося життя в ізоляції. Ніхто не звертає увагу. Ніхто не фотографує. Ніхто не просить зробити селфі. Це приголомшливе життя. Серйозно, велика свобода. Я прожила один рік узагалі в Китаї в горах. Я пізнала себе справжню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екс-Борис Апрель розповів, чому обрав новий псевдонім

РЕАКЦІЯ БАТЬКІВ НА ЇЇ ЖІНОЧУ ДУШУ

Я народилася в такому суспільстві, де, якщо ти скажеш про це, що у тебе жіноча душа, тебе сприймуть як божевільну. І тому я мовчала довгі роки. У 21 рік стався мій камін-аут. Мої батьки, звісно ж, сприйняли це дещо болісно. Але я їх розумію. Можу зрозуміти. Тато сказав трохи образливі слова: «Ти для нас померла». Це було дуже сумно почути у свій день народження. Мій камін-аут був на мій день народження.

ЯК ТРИМАЄ СЕБЕ У ФОРМІ

Моя вага стрибає. У мене велика схильність до повноти. Тому мені потрібно щодня 2 години займатися інтенсивною аеробікою, стежити за тим, що я їм. А я обожнюю їсти ночами піцу, суші й морозиво... Тому мені доводиться стежити за собою.

ПРО ПОБАЧЕННЯ

Були побачення, коли жила у США. І досі мені пише колишній хлопець: «Бачив тебе на «сліпих прослуховуваннях» Голосу, можна з тобою сходити на побачення? Плііііз!».

ПРО СТАВЛЕННЯ ДО ТРАНСГЕНДЕРІВ В УКРАЇНІ

Ви знаєте, що мене дивує? Люди готові терпіти медичне обслуговування низької якості, безгрошів'я в країні, брудну політику, але як тільки дівчина-трансгендер виходить на головну сцену країни, так це одразу - нонсенс.

Новости по теме