«Потрібно бути не гіршим, ніж кілограм ковбаси», – Валерій Жидков

«Потрібно бути не гіршим, ніж кілограм ковбаси», – Валерій Жидков
1plus1.ua

Дивіться гумористичне шоу сьогодні о 22.20 на 1+1.

Поделиться:

Сьогодні о 22.20 на 1+1 покажуть новий випуск авторського гумористичного шоу сценариста студії Квартал 95 Валерія Жидкова #Гуднайтшоу.

Сьогодні ввечері Валерій у форматі стендап-шоу представить іронічні монологи про шоу-бізнес і розповість смішні історії зі свого життя.

«Доля мене однозначно вела до написання гумору. Вона обрала не короткий, але дуже продуманий маршрут, щоб я точно нічого смішного не пропустив», - сказав гуморист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Я збирав матеріал для #гуднайтшоу все життя», — Валерій Жидков

Валерій поділився армійськими історіями, а також випадками з дитинства:

«Я пам'ятаю, як ми гуляли на вулиці. Пам'ятаю підривання шиферу у багатті, жування гудрону на будівництві, стрибки з третього поверху у скловату. Це дуже захопливо і всебічно нас розвивало. Але якщо для своїх дітей обирати між всім цим і планшетом, то я однозначно за планшет. Можливо, у дитини будуть не такий добрий зір, але принаймні буде два ока», - жартує Валерій.

Валерій з іронією та гумором згадав свої студентські роки, коли він був дуже худим:

«Я був катастрофічно худим. Повірте, бути худим не так добре, як про це говорять. Це коли ти одягаєш сорочку зранку і боїшся порвати її своїм ліктями».

Також Валерій Жидков подякував своїм шанувальників і зазначив, що відповідально ставиться до підготовки кожного випуску:

«Є люди, які купують квитки на мій концерт. Ці гроші можна було витратити по-різному. Наприклад, купити кілограм хорошої ковбаси і урочисто з'їсти її після шести. Тепер на мені велика відповідальність, адже потрібно бути не гіршим, ніж кілограм ковбаси».

Новий випуск гумористичного проекту #Гуднайтшоу виробництва студії Квартал 95 дивіться сьогодні о 22.20 на 1+1.