Безплідний батько чи небезпечний коханець: у “Говорить вся країна” дізналися всю правду про історію чоловіка, хворого на ВІЛ

Говорить вся країна
Скоро

У “Говорить вся країна” розібралися у справі хворого на ВІЛ, який заперечує своє батьківство.

Поделиться:

На телеканалі “1+1 Україна” транслюють новий сезон суспільно-важливого ток-шоу “Говорить вся країна”, що виходить з понеділка по четвер о 19:30. Проєкт має на меті розібратися в резонансних справах, встановити справедливість та навчити українців відстоювати свої права. Новий сезон показує на прикладі реальних історії, як перетворити проблеми на план дій та шукати вихід із будь-якої складної ситуації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не пропускайте нові випуски "Говорить вся країна": де дивитися

Одна з історій нового сезону висвітлила тему безвідповідального ставлення до інтимних стосунків. Так, до “Говорить вся країна” звернулася жінка, чий екскоханець відмовляється визнавати сина, адже, за його словами, безплідний.

У студії “Говорить вся країна” зустрілися родина чоловіка та його колишні. Під час обговорення стало відомо, що чоловік хворий на ВІЛ, і при цьому відмовлявся від контрацепції.

Ведучий “Говорить вся країна” Олексій Суханов ексклюзивно для сайту 1+1 так прокоментував цю історію:

“Ми не можемо довіряти кожному, всупереч того, про що говорить нам серце. Прості питання: “Хто це?”, “Чому так?”, “Чи в безпеці будуть мої діти, і чи в безпеці буду я поряд з цією людиною?”, - завжди треба думати. Кохання - це круто, але воно не скасовує критичного мислення”.

Олексій Суханов

Олексій Суханов також засудив безвідповідальність деяких дорослих, через яку насамперед страждають діти:

“Ми чомусь досі, на превеликий жаль, перекладаємо відповідальність на інших. Через це виникають проблеми і страждають діти. Достатньо того, що зараз ми переживаємо трагедію, а тут ще й певною мірою недолугість дорослих додає болю”.

Які ще інтимні таємниці героїв вразили експертів “Говорить вся країна”? Та чи дійсно екскоханець героїні не може мати дітей? Дізнавайтеся у новому випуску проєкту вже сьогодні о 19:30 на "1+1 Україна".

Новости по теме