Журналісти «Грошей» розкажуть правду про російську конкурсантку на Євробачення 2017

Журналісти «Грошей» розкажуть правду про російську конкурсантку Євробачення 2017
1plus1.ua

Журналісти підготували ексклюзивне репортаж про миттєвий успіх співачки Юлії Самойлової.

Поделиться:

Сьогодні о 22:00 програма «Гроші» покаже нову серію сенсаційних сюжетів для телеглядачів каналу 1+1.

Першою темою випуску стане розслідування «Грошей» історії російської співачки Юлії Самойлової. Журналісти підготували ексклюзивне репортаж про миттєвий успіх співачки, а також дізналися, хто з впливових «путінських» продюсерів допоміг Юлії потрапити на сцену Євробачення, та що заради цього довелося зробити.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Гроші» підрахували результати блокади ОРДЛО і націоналізації українських підприємств

«Гроші» продовжують викривати корупційні схеми, за допомогою яких чиновники та керівники Укравтодору роками розграбовували державний бюджет. Журналісти програми не оминули увагою черговий скандал з обшуками в квартирі керівника «Київавтодору» Олександра Густєлєва. 

Також, «Гроші» розібралися в скандалі довкола сільського голови Мартусівки, якого звинувачують в отриманні хабаря в розмірі 250 тисяч євро.

Чому в маленькому селі почали фігурувати такі величезні суми та з’явилися камери правоохоронців, чи можливо, що голову підставили – дивіться сьогодні в ексклюзивному розслідуванні програми «Гроші».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Журналісти «Грошей» розкажуть про яхти та валютні рахунки священика-мільйонера

Крім того, журналісти «Грошей» дослідили скандал довкола громадських об’єднань при Міністерстві оборони. Зокрема, автори сюжету розкажуть, куди діваються 80 мільйонів гривень з бюджету відомства щороку, та чому їх виділяють псевдоветеранам Другої світової, коли в країні потрібно допомагати вже ветеранам сучасної війни.

На додаток, кореспонденти програми «Гроші» проїхалися на так званій «маршрутці життя», де разом із заробітчанами, які прямують до Португалії, підготували відвертий репортаж про те, як виглядає Україна в очах тих, хто наважився її покинути.

Про це та інше дізнавайтеся у програмі «Гроші» сьогодні о 22:00 на телеканалі 1+1.