Стала відома дата прем'єри драми «Хороший хлопець» на «1+1»

Вже 27 березня о 21:00 на телеканалі «1+1» стартує найочікуваніша прем'єра весни – 20-серійна драма «Хороший хлопець» виробництва «1+1 Продакшн».

Поделиться:

Найпривабливіші актори серіалів «1+1» (фото)У центрі сюжету серіалу – історія хлопця, який потрапляє до в'язниці, взявши на себе злочин своєї дівчини. Олег і Настя разом ще зі студентських років. Вони хотіли прожити все життя разом, мріяли «вибитися в люди» і будували плани на майбутнє. Одного разу заради просування по кар'єрних сходах Настя йде на авантюру, але ситуація виходить з-під контролю, і дівчина вчиняє серйозний злочин.

Здавалося б на початку альтруїстичний вчинок Олега, насправді запускає механізм нескінченних драматичних перипетій в його житті, житті Насті та навіть інших людей, які опиняються поруч.

Головний герой не раз постає перед вибором: почати мстити або продовжувати кохати, забути все і піти або спробувати щось змінити, бути до кінця чесним або брехати заради спасіння.

«У цій історії мене привабило те, що в ній немає однозначних героїв – їм усім доводиться боротися зі своїми «демонами» та пороками. У пошуках відповідей на свої питання їм доведеться подолати складний шлях, в якому кожен з них пройде «перевірку на вірність» своїм внутрішнім основам та ідеалам, – коментує режисер Євген Баранов. – Навіть в самій назві серіалу міститься певний оксюморон – глядачам ще доведеться розібратися, чи хороший насправді хлопець Олег Воскресенський». 

Головні ролі в драмі зіграли Кирило Дицевич, Анна Кошмал, Валерія Ходос, Володимир Горянський, Міла Сивацька, Віра Кобзар та інші.

Нагадаємо, саундтреком серіалу «Хороший хлопець» стала нова композиція співачки і тренера «Голосу країни-7» Тіни Кароль – «Я не перестану».

Дивіться 20-серійну драму «Хороший хлопець» з понеділка по четвер о 21:00 на телеканалі «1+1».