Володимир Остапчук розповів, яка інспекція у новому сезоні вразила його найбільше

Як люди реагують на інспекції

Поделиться:

Нещодавно стало відомо, що 1+1 почав роботу над другим сезоном проекту Інспектор. Міста. У новому сезоні перевіряти міста буде ведучий «Євробачення 2017» Володимир Остапчук. У програмі телеведучий проведе інспекції українських міст і оцінить рівень комфорту життя простих українців у кожному з них. В інтерв'ю Володимир Остапчук поділився враженнями, як це - бути новим ведучим проекту Інспектор. Міста.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Інспектор Володимир Остапчук розповів, який сюрприз готує дружині на Новий рік

Володимир Остапчук розповідає, що новий сезон дивуватиме українців усім спектром емоцій. Щоразу команда шукала не просто місце для проведення інспекції, а історії реальних людей, які змінюють країну на краще. 

Найбільше вражали під час зйомок інспекції у дитячих закладах й інтернатах. Наприклад, ми знімали одну із інспекцій в Ужгороді, в інтернаті для глухонімих дітей. Там було багато покинутих дітей та малечі, яка не може правильно соціалізуватися у цьому житті. Попри те, що у цих закладів були проблеми, люди, що там працюють, справді люблять цих дітей і вкладають у їх виховання душу. Там стільки сліз та емоцій! Для мене, як для тата, вчителя та інспектора, це було щось неймовірне.

Володимир також зізнається, що у прийнятті усіх рішень під час зйомок проекту керувався лише справедливістю і завжди намагався докопатися до істини. Нагадуємо, що інспекції будуть проводитися за шістьма критеріями. Крім уже традиційних - медицина, освіта, безпека, їжа і еліта, - ведучий також оцінить сферу послуг, важливу роль в якій грають відкритість і доброзичливість населення в містах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Проект Інспектор. Міста вийде на 1+1 з новим ведучим