Новий Інспектор Фреймут домігся перевірки для проблемних шкіл і дитячих садків

Новий Інспектор Фреймут домігся перевірки для проблемних шкіл і дитячих садків

Цього тижня телеглядачі побачили фінальний випуск сезону проекту Новий Інспектор Фреймут на телеканалі "1+1"

Поделиться:

Цього тижня телеглядачі побачили фінальний випуск сезону проекту Новий Інспектор Фреймут на телеканалі "1+1".

Кожна з тем сезону - інспекції дитячих садків, шкіл, пологових будинків, громадського транспорту, супермаркетів, розважальних центрів - викликала величезний резонанс. Глядачі проекту прислали команді тисячі скарг і запрошень перевірити медичні та дитячі навчальні установи, а також супермаркети в різних містах України.

Влада також реагували на гучні трагічні випадки, висвітлені в програмі - у справі матері-одиначки, яка втратила новонароджену дитину в київському пологовому будинку № 4, йде розслідування. Випадком падіння маленького хлопчика з вікна другого поверху дитячого садка №38 також займається Прокуратура міста Чернівці. Крім того, команда Інспектора написала і передала в Міністерство освіти 500 листів із зверненнями глядачів програми з приводу проблемних шкіл і дитячих садів. Як і обіцяв заступник міністра освіти і науки Павло Хобзей, він направив в усі ці установи перевірки.

Батьки в своїх листах команді Інспектора підтверджують факт проведення перевірок та не можуть повірити в те, що завдяки програмі ситуація зрушила з мертвої точки.

Одна з найбільших торгівельних мереж "Varus" після візиту Інспектора вибачилася перед своїми покупцями і озвучила план усунень своїх недоробок.

Окрім іншого, менеджмент мережі пообіцяв закупити для своїх супермаркетів міні-лабораторію, яку використовує Інспектор. Нагадаємо, міні-лабораторія або Люмінометр - представник абсолютно нового покоління приладів для моніторингу гігієни, розроблений із застосуванням ультрасучасних технологій та електроніки і сертифікований Міжнародною організацією зі стандартизації ISO.

Новий Інспектор Фреймут продовжує пильно стежити за розвитком історій, висвітлених у програмі, а також знаходить і нагороджує Народною премією найдостойніших професіоналів сфери обслуговування, які часто залишаються без заслуженого уваги.

Відзначимо, що сумарна аудиторія сезону перевищила 14 мільйонів глядачів ( 4+, Україна). Також Ольга Фреймут за версією kp.ua стала улюбленою народною ведучою, з якою українці хотіли б зустріти Новий рік. На думку телеглядачів, Ольга Фреймут змінює Україну на краще.