Новий Інспектор Фреймут оголосив ім'я переможця Народної премії-2015

Новий Інспектор Фреймут оголосив ім'я переможця Народної премії-2015

Програма продовжує пильно стежити за розвитком історій, висвітлених у сюжетах, а також знаходить і нагороджує Народною премією найдостойніших професіоналів, які часто залишаються без заслуженого уваги.

Поделиться:

Нагадаємо, перший випуск  третього сезону Нового Інспектора Фреймут був присвячений українським пологовим будинкам.

Їх стан просто шокував знімальну групу "Інспектора". До редакції й досі  у величезних кількостях приходять скарги від молодих мам на низький рівень надання медичних послуг, браку медикаментів та корупцію в пологових будинках в різних містах України.

Ведуча Ольга Фреймут вважає, що покращення сфери послуг лежить не тільки в площині контролю якості та покарання за невідповідальність заявленому рівню послу. Інспектор переконана, що найважливішим мотиватором до розвитку сфери є нагорода за досягнення та заохочення персоналу до нових висот – шляхом відзнак та премій. Програма продовжує пильно стежити за розвитком історій, висвітлених у сюжетах, а також знаходить і щорічно нагороджує Народною премією найдостойніших професіоналів, які часто залишаються без заслуженого уваги. Днями редакція оголосила ім'я переможця за 2015 рік.

Ольга Фреймут, яка скоро вдруге стане мамою, була вражена, що заклопотаному головному лікарю Житомирського обласного перинатальнього центру вдається поєднувати обов'язки як господаря, так і дипломата. Під його керівництвом колектив пологового будинку має едвайзерів за кордоном та вдається до міжнародних практик. Стіни цього пологового будинки позбавлені гнітючої атмосфери, ніби він знаходиться не в Україні. За підсумками народного голосування саме Юрій Вайсберг отримав відзнаку як найкращий працівник 2015 року.

Ольга Фреймут – ведуча програми Новий Iнспектор Фреймут на 1+1. На прохання глядачів Ольга інспектує школи, дитячі садочки, супермаркети та магазини одягу, а ще перевіряє роботу хатніх працівників, нянь та прибиральниць.