Стала відома дата старту проекту «Новий інспектор Фреймут. Міста» на «1+1»

У першому випуску телеглядачі побачать інспекцію одного з восьми міст України, які потрапили до проекту.

Поделиться:

Прем'єра проекту «Новий інспектор Фреймут. Міста» на «1+1» відбудеться у вівторок, 1 листопада, о 22.00. У першому випуску телеглядачі побачать інспекцію одного з восьми міст України, які потрапили до проекту.

Ще на етапі зйомок програма «Новий інспектор Фреймут. Міста» викликала значний суспільний резонанс і реакцію міської влади. Ольга Фреймут отримала тисячі запрошень від українців приїхати з перевіркою до їхнього міста.

Під час інспекцій телеведуча не тільки вказує на помилки в роботі закладів різних сфер, а й дізнається подробиці життя мерів міст. Як живуть міські голови та їх сім'ї насправді, Ольга Фреймут покаже вже у перших випусках програми.

Цікаво, що в деяких містах України після інспекцій Ольги Фреймут вже почалися зміни. Так, влада одного з міст почала ремонт доріг, а в іншому -  пологового будинку.

Нагадаємо, в проекті «Новий інспектор Фреймут. Міста» телеведуча Ольга Фреймут перевіряє кожне місто за п'ятьма критеріями: освіта, безпека, їжа, медицина та еліта. Таємні агенти починають перевірки задовго до приїзду телеведучої. У кожному випуску програми Ольга Фреймут покаже все, що вразило її за 48 годин, проведених в місті. Заклади, які пройшли перевірку, отримують звання «Гордіть міста» або «Ганьба міста» - в залежності від якості послуг, що надаються. Разом з командою експертів Ольга Фреймут дасть поради, як зробити життя в місті комфортнішим для простих українців.

Дивіться перший випуск проекту «Новий інспектор Фреймут. Міста» на «1+1» у вівторок, 1 листопада, о 22.00