Антон Лірник повністю оголився для серіалу 1+1

Комедійному актору Антону Лірнику довелося оголитися, щоб заявити про політичні переконання свого героя.

Поделиться:

Осінню на телеканалі 1+1 стартував сезон найоптимістичніших серіалів. Глядачі телеканалу мають змогу зібратися на сімейний перегляд комедійних серіалів щодня о 21:00.

Сезон нових комедій розпочався в понеділок, 10 жовтня, з серіалу «Найкращий» тиждень мого життя». А вже з 24 жовтня на телеканалі 1+1 стартує сатира про кухню політичних технологій – серіал «Кандидат».

За сюжетом діючий мер міста, розуміючи, що у найближчій передвиборній гонці йому не вистачить голосів для перемоги, вирішує взяти технічного кандидата, який би у подальшому відмовився від участі у виборах на його користь. Вибір припав на директора ковбасного заводу Олексія Калача.

ЧИТАЙТЕ Передвиборчу програму Олексія Олексійовича Калача

Життєрадісного і наївного директора ковбасного заводу зіграв популярний комедійний актор Антон Лірник. Виконавець головної ролі розповів, як він бачить свого героя та чому голосував би саме за нього.

– Розкажіть про свого героя? Чи складно було перевтілитися в Олексія Калача?

Мій герой уособлює в собі дух української нації, тому перевтілитися в нього було нескладно. Олексій надзвичайно добрий, наївний. Якщо його образити, він зуміє постояти за себе. Однак, щоб вивести його з рівноваги, потрібно докладати багато зусиль.

Йому складно змиритися з тим, що відтепер він має брати участь у політичних перегонах за пост мера. Він хвилюється, що не є достойним кандидатом. Це також дуже по-українськи.

Саме завдяки цьому він є найкращим претендентом на посаду. Адже він некорумпований і незацікавлений у тому, щоб якомога більше накрасти, зав’язати корисні знайомства.

– Ви б голосували за Калача?

Зважаючи на те, які бувають політики, я б голосував саме за Калача.

˜– Що означає кохання для Калача? На що він здатний заради коханої людини?

На мою думку, найбільше, що може зробити чоловік заради своєї коханої, – це змінитися. Олексій Калач робить усе можливе, аби змінитися та стати краще.

– Вашому герою комфортно змінюватися настільки кардинально?

Калачу дуже некомфортно, адже він зовсім не вміє брехати, а тепер від нього це вимагають. Олексій Олексійович сам любить волю і не вміє обмежувати в ній інших людей. Найскладніше для Калача – брехати сьогодні заради перспектив завтра. На цьому будується безліч комічних ситуацій.

– Чи цікаво було перевтілитися у екс-директора ковбасного заводу, який пішов у політику?

Мені завжди хотілося зіграти таку людину. Людину наївну, яка приймає рішення, керуючись почуттями, а не аналізом. Я хотів у кадрі робити так, як підказує серце, адже воно ніколи не помиляється.

Спроби хитрувати та нечесні схеми завжди стають помітними. Якщо ж бути щирим і чесним, ви завжди будете на коні. Це я і хотів показати українському глядачу.