Найкумедніші пародії на телепроекти 1+1 (відео)

Володимир Зеленський і Валерій Жидков влаштували роботу над помилками своїх колег з телеканалу 1+1.

Поделиться:

Володимир Зеленський і Валерій Жидков вирішили допомогти нашим зіркам і представникам творчої, спортивної та політичної еліти виконати роботу над помилками. Зважаючи на те, що за справу взялася Студія Квартал 95, без жартів і дотепних коментарів не минулося.

Так з'явилася вподобана глядачами рубрика Пороблено в Україні. Гумористи не обійшли увагою і своїх колег. Тож цього разу ми вирішили згадати найбільш вдалі пародії на телепроекти каналу 1+1.

Актори серіалів Величне століття. Роксолана та Уламки щастя зізналися, скільки вони заробляютьВЕЛИЧНЕ СТОЛІТТЯ. РОКСОЛАНА

З часом гострий язик авторів довів їх не тільки до Києва, але й вийшов за межі України. Від жартів народних улюбленців не сховатися навіть серед безмежних просторів Османської імперії. Виявилося, що султан Сулейман може дати відсіч стотисячному війську та не боїться замахів, але всі його солдати, гарем та радники абсолютно безсилі проти мами Хюрем.

СВІТСЬКЕ ЖИТТЯ

Коміки попереджують: Світське життя може викликати важкі тілесні ушкодження та бути небезпечним для здоров'я Каті Осадчої.

ЩО? ДЕ? КОЛИ?

Музична заставка Що? Де? Коли? пройшла сліпі прослуховування та розвернула крісло тренера Голосу країни Святослава Вакарчука, а Віталій Кличко відправив у нокаут розпорядника залу ще в першому раунді.

ОСТАННІЙ МОСКАЛЬ

Десь у Карпатах Степану Казаніну зробили пропозицію, від якої він не зміг відмовитись, а Володимир Зеленський став хрещеним батьком Останнього москаля.

ШЕРЛОК

Гострий розум, кмітливість, обізнаність в культурі, мистецтві, науці та техніці. Ви думаєте це про Шерлока Холмса? Принаймні не у виконанні Євгена Кошового. Приватний детектив та його вірний друг доктор Ватсон, роль якого виконав Володимир Зеленський, змусять посміхнутися кожного.