У новому сезоні Вечірнього Києва Свинка Пеппа стане донькою депутата

Цієї п'ятниці, 24 листопада, о 22:00 на 1+1 стартує новий сезон шоу від Кварталу 95.

Поделиться:

Проект об'єднує кілька різноманітних рубрик, у яких кожен телеглядач зможе знайти для себе свіжий гумор. В оновленому шоу актори студії Квартал 95 покажуть скетчі за участю зірок, виступлять з оригінальними монологами, а також представлять гострі пародії на відомих людей. Запрошені зірки з'являться на екранах в незвичних для себе образах і форматах, іноді пародіюючи один одного. Родзинкою Вечірнього Києва є сміливі розіграші відомих людей, в яких вони постають в найнесподіваніших ситуаціях.

Спеціально для нового сезону Вечірнього Києва були споруджені складні декорації з п'ятьма локаціями і круглим глядацьким залом, який розвертається до кожної з локацій.

У новому сезоні шанувальників шоу чекає кілька приємних сюрпризів. Так, в рамках шоу стартує новий анімаційний проект «Свинка Шмепа - дочка нардепа» - пародія на улюблений мультфільм маленьких телеглядачів Свинка Пеппа, яка розповідає про життя дітей народних обранців. У ньому головна героїня, дочка народного депутата, переживає цікаві пригоди і потрапляє в несподівані ситуації, які з іронією і гумором продемонструють українцям життя народних обранців і членів їхніх родин.

Крім того, в нових випусках Вечірнього Києва глядачі побачать продовження міні-серіалу Ігри непристойних. У пародії на популярне фентезі Ігри престолів головні герої, українські політики, живуть у вигаданому світі, проте стикаються з реаліями політичної та економічної ситуації в нашій країні.