У Вечірньому Києві Зеленський розповість, як Кошовий програв тостеру у «слова»

Сьогодні на глядачів 1+1 чекає ще один вечір гумору в компанії улюблених артистів студії «Квартал 95»

Поделиться:

Сьогодні о 20.15 на телеканалі 1+1 покажуть другу частину Зимового Кубка Ліги сміху, а відразу після неї, о 22.20, можна буде побачити новий випуск гумористичного шоу Вечірній Київ.

Крім основної гри, в Зимовому Кубку «Ліги сміху» кожна команда отримає нагороду в певній номінації, серед яких «кращий танець сезону», «найкраща жарт над тренером», «кращий театральний номер» та інші.

У новому випуску під час виступу команди «Де Рішельє» колектив «Сухофрукти» презентує пісню з нового альбому «Крутить ногу - ай, до снігопаду».

Не такой ты остывший, как сперва показалось. Просто крепко так спишь ты, я не раз удивлялась, - заспівали учасниці колективу на мотив хіта Олі Полякової «Не такой ты и бывший».

В одному з номерів Дід Мороз здійснить бажання команди «Мініпанки», подарувавши їм звичайні чоловічі голоси. Але втративши свій «фірмовий» тембр, гумористи в масках заговорять голосами учасників інших команд. Нагадаємо, в Зимовому Кубку команди можуть жартувати на будь-яку тему.

Альо, банк? Я хочу взяти кредит на вогнегасник. Як тільки видадуть, одразу погашу, - посміялися «Мініпанки» на сцені.

Як тільки всі команди Ліги сміху отримають нагороди в номінаціях і визначиться головний переможець Зимового Кубку, на телеглядачів чекає нова порція свіжого гумору в шоу Вечірній Київ.

У кожному випуску Вечірнього Києва у рубриці «Вгадай зірку» одна зірка шоу-бізнесу буде пародіювати іншу. Так, в новому епізоді шоу глядачі будуть вгадувати, хто ж перевтілиться на дотепну співачку Олю Полякову.

Під час зйомок ведучий проекту Володимир Зеленський зізнався, як переїзд до «розумного дому» вплинув не його стосунки з друзями:

Женя Кошовий взагалі перестав у мене з'являтися. І я його чудово розумію. Кому приємно програти тостеру в «міста»? Юзік теж не заходить після того, як холодильник у грубій формі заборонив йому наближатися.

Героєм рубрики «Імпровізація», де немає сценарію, а жарти вигадуються на ходу, стане учасник Танців з зірками Юрій Ткач, а допомагати Володимиру Зеленському будуть Роман Міщеряков і Валентин Міхієнко, добре відомі глядачам за проектом Ліга сміху.

Юрій - нове ім'я у світі танців. Проект «Танці з зірками» навіть спочатку хотіли назвати «Танці з зірками та Юрієм Ткачем», - пожартував ведучий.

Крім того, в новому випуску шоу Вечірній Київ глядачі побачать продовження анімаційного проекту «Шмепа - дочка нардепа» і міні-серіалу «Ігри непристойних».