За дитиною Осадчої і Горбунова будуть стежити учасники Ліги сміху

На телеглядачів чекає новий випуск гумористичного проекту студії «Квартал 95» Вечірній Київ

Поделиться:

Сьогодні о 20.15 на 1+1 телеглядачі побачать першу частину Зимового кубку Ліги сміху, в якому візьмуть участь 12 команд. З рук беззмінного ведучого Володимира Зеленського кожна збірна отримає нагороду в певній номінації. В одному з номерів команда «Улюблене місто Харків» буде стежити за дитиною Юрія Горбунова і Катерини Осадчої.

«Хочеш потрапити до масовки «Голосу.Діти»? - запитав малюк учасника команди. - Тоді погодуй мене!».

Учасниця команди «Ось ці хлопці радіофізики» мріє навчитися танцювати і виступати на великій сцені. Сюрпризом для дівчини і глядачів стала поява на сцені партнера Олі Полякової в проекті Танці з зірками Степана Місюрки, який відразу ж підкорив її серце.

«Розумієш, за контрактом я можу цілуватися тільки з Олею Поляковою», - пожартував Степан в надії уникнути тісних обіймів зачарованої учасниці.

Одразу після Зимового кубку Ліги сміху о 22.00 телеглядачів чекає новий випуск гумористичного проекту студії «Квартал 95» Вечірній Київ. Нагадаємо, особливістю сезону стали нові рубрики, в яких беруть участь зірки українського шоу-бізнесу. Студія шоу змінилася до невпізнання - команда проекту створила п'ять нових локацій, до яких по черзі повертається кругла глядацька зала.

За словами ведучого проекту та лідера студії «Квартал 95» Володимира Зеленського, в нових випусках буде задіяна рекордна кількість зірок у порівнянні з минулими сезонами.

«Тепер ми будемо не тільки розігрувати зірок, але і залучати до участі в скетчах і пародіях на інших відомих особистостей», - каже Володимир.

Кожен випуск оновленого шоу Вечірній Київ буде присвячений певній темі. Так, в сьогоднішній програмі телеглядачі побачать скетчі та номери, пов'язані з кризою середнього віку.

У рубриці «Розіграш» головним героєм стане легенда української естради Павло Зібров. За сценарієм, одна з прихильниць артиста запросить його виступити у власній квартирі, де на Павла Миколайовича чекає безліч сюрпризів.

«У мене нічого не викликало підозри, адже артисти часто влаштовують «квартирники», ну а мене запросили на «надомник», що тут такого?», - коментує свою участь Павло Зібров. - Мене часто намагаються розіграти і майже завжди я викриваю задуми, але цього разу хлопці постаралися на славу. До речі, їм допомагав мій рідний брат, уявляєте?».

У скетчі із зіркою переможниця проекту Танці з зірками Наталя Могилевська розповість Володимиру Зеленському та Євгену Кошовому, чому незадоволена своєю фігурою, а актори студії «Квартал 95» поділяться своїми страхами, пов'язаними із зайвою вагою.

У новій рубриці «Імпровізація» ведучий разом з запрошеною зіркою виконують завдання трьох акторів, випускників Ліги сміху - Романа Міщерякова, Володимира Шумко і Валентина Міхієнко. Сьогодні героєм рубрики стане шоумен і хореограф Дмитро Коляденко.

У кожному випуску проекту в рамках рубрики «Вгадай зірку» одна відома особистість буде пародіювати іншу. Сьогодні глядачі повинні будуть вгадати, хто ж перевтілився на відому телеведучу Катю Осадчу. Допомагати пародисту або пародистці буде чоловік телезірки Юрій Горбунов.

Під час скетчів постійний учасник Вечірнього Києва Валерій Жидков знаходиться в залі і грає роль незадоволеного глядача або «веселого троля», як він сам каже.

«У новому сезоні я займаюся улюбленою справою, а саме критикую те, що бачу», - зізнається актор.

Валерій також входить в команду творців нового анімаційного проекту «Шмепа - дочка нардепа» - пародії на дитячий мультфільм «Свинка Пеппа» про життя дітей з родин депутатів. Крім нової серії мультфільму сьогодні глядачі також побачать продовження міні-серіалу «Ігри непристойних».

Дивіться першу частину Зимового кубку Ліги сміху о 20.15 і новий випуск шоу Вечірній Київ о 22.00 на 1+1.