“Для мене це не робота, для мене це — життя”, — Єфросинія Мельник про зйомки серіалу “Коло омани” (ексклюзив)

Коло омани
20:15
з 22 квітня
Єфросинія Мельник про роль у Коло омани

Єфросинія Мельник у ексклюзивному інтерв'ю розказала про новий серіал "Коло омани".

Поделиться:

27 листопада о 20:30 на каналі “1+1 Україна” відбулася премʼєра детективної мелодрами “Коло омани”. Нова стрічка розповідає історію жінки, яка прагне відновити правду та відчайдушно протистоїть складним життєвим обставинам задля того, щоб повернути власну доньку.

Наймолодша ведуча “Сніданку з 1+1” Єфросинія Мельник зіграла дівчинку Солю. Фрося ексклюзивно для сайту 1+1 розповіла, як та в якій атмосфері проходили зйомки, про спільні риси зі своїм персонажем та які мрії та захоплення має.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Булінг у школі та як йому протистояти: акторка серіалу "Коло омани" на "1+1 Україна" Фрося Мельник поділилась власним досвідом

Розкажи про свого персонажа.

Соля — надзвичайно смілива дівчинка. У неї складний життєвий шлях від самого народження. Вона розумна, любить малювати, дуже цінує свого батька. Ці якості у нас спільні. Є ще одна паралель: і в мене, і у Солі був досвід булінгу.

“Вони (шкільні хулігани — прим. ред.) казали мені: “Ставай на коліна і вибачайся””.

За що Соля любить батька?

Її тато — журналіст. Він дуже зайнятий і постійно працює, проте Соля це усвідомлює і не ображається. Він хороший тато і за можливості вони проводять час разом.

Фрося

З ким найбільше спілкуєшся на майданчику?

Майже всі актори тут дорослі, та ми часто розмовляємо з Кристиною Федорак.

Чи складний для тебе процес зйомок?

Я знімаюся з малого віку, тому для мене це не в новинку. Якщо порівнювати зі зйомками в “Сніданку з 1+1”, то тут різні атмосфери. На знімальному майданчику серіалу завжди дуже багато людей та метушні.

“Для мене це не робота, для мене це — життя”.

Коло омани

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Моя героїня може навчити хоробрості”, — Катерина Варченко про роботу над "Коло омани" на "1+1 Україна" та особливості власного персонажа (ексклюзив)

Ти хотіла б і надалі продовжувати кар’єру як акторка?

Звісно, я не буду ставити на цьому хрест, коли виросту. Також хотіла б спробувати інші професії в кіно, наприклад, продюсерство чи режисерство. У мене є ще інтереси: граю на фортепіано, малюю, пишу твори.

Фрося та Катерина Варченко

Стежте за новинами сайту 1+1 та не пропустіть нові подробиці детективної мелодрами “Коло омани”, що виходить з понеділка по четвер о 20:30 на "1+1 Україна".

Новости по теме