«Козакоманія» - на цю та на ту «Козаки» набивають тату

Вже 30 травня о 7:35 на телеканалі «1+1» відбудеться прем'єра мультсеріалу «Козаки. Футбол» про пригоди легендарних персонажів.

Поделиться:

Око, Грай і Тур є народними улюбленцями багатьох поколінь. Деякі українці настільки полюбили мультяшних козаків, що роблять татуювання з їх зображеннями.

Так, у Києві 20-22 травня пройшов 12-й міжнародний фестиваль татуювань «Tattoo Collection 2016», одними з учасників стали «Козаки». Легендарні герої мультфільмів розташувалися в серці фестивалю і протягом 3-х днів дарували своїм фанатам татуювання в національному стилі із зображенням «Козаків» абсолютно безкоштовно. Улюблені персонажі були стилізовані і переведені в формат тату спеціально до фестивалю.

За 3 дні фестивалю було зроблено 6 «козацьких» тату, отримано щирі посмішки, зроблено сотні кадрів з «Козацьким» стендом. Протягом десятиліть «Козаки» залишаються народними улюбленцями і є негласними національними символами країни. Тому не дивно, що українці хочуть робити тату «Козаків».

Не оминув яскравий стенд з «козаками» і спеціальний гість фестивалю - людина, чиє тіло на 90% покрите татуюваннями - людина-шахи, американець Метт Гон.

У рамках фестивалю «пліч-о-пліч» зі своїм «дітищем» відзначив день народження Едуард Ахрамович, генеральний продюсер студії анімації «Baraban», яка займається виробництвом нового мультсеріалу «Козакі.Футбол».

Відвідав фестиваль народний художник України Едуард Кирич, який оцінив, як персонажі, що колись вийшли з-під його олівця, наносяться у вигляді татуювань на шкіру.

Таким чином, «Козаки» стали ще ближче до своїх фанатів, це вже не просто мультяшки - це сучасні герої нашого часу!