Білосніжний човник мрії та безкрає Чорне море: 1+1 представив дивовижне відео

Ця історія надихає не боятися жити так, як хочеться.

Поделиться:

У минулих сезонах проекту 1+1 та «Першої приватної броварні» Моя країна глядачі дізналися більше про мальовничі куточки України, її архітектуру, чарівні пейзажі та визначні місця. Цьогоріч творці проекту вирішили розповісти не тільки про особливості нашої країни, а й надихаючі історії людей, які у ній проживають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Проект Моя країна здобув нагороду «Телетріумф» за інновації

Героєм третього відеоролику Моєї країни став підприємець Олександр Демиденко. Він завжди мріяв втекти від шуму та клопотів великого міста. Адже інколи так кортить стати частиною недоторканої природи, насолодитись її тишою та свіжістю. 

У Сашка була мрія - плисти серед безкраїх морських просторів на маленькому білому човнику, про який вони так довго мріяли з батьком. Одного дня він змінив своє життя і придбав яхту мрії. Тепер вони з батьком можуть пройти будь-які води. Їх девіз - крізь хвилі та дощі - до нових горизонтів.

Надихаючий ролик про Олександра та його батька був знятий на Тендрівській косі у Чорному морі (Херсонська область). Таким чином, творці ролику хотіли мотивувати українців не боятися змінити своє життя, не припиняти мріяти і ще більше насолоджуватися прекрасними краєвидами нашої країни.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ракета, хаскі і неприроборкана природа: У мережі з'явися натхненний ролик про Україну