Євген Кошовий зізнався, як «підсидів» своїх колег по Лізі сміху

Актор Кварталу 95 розповів про роль тренерів у виступах команд Ліги сміху.

Поделиться:

Сьогодні о 20.15 на 1+1 відбудеться прем’єра четвертого сезону Чемпіонату України з гумору Ліга сміху.

Євген Кошовий, який раніше лише замінював тренерів у проекті, а тепер вперше посів тренерське крісло на весь сезон, у студії Сніданку з 1+1 поділився своїми враженнями від нового статусу та розповів про роль тренерів у підготовці команд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влад Яма прокоментував свій дебют у Лізі Сміху

«Важливо бути з командою одним цілим, знаходити спільні риси. Тільки тоді можна впевнено ставати на шлях до перемоги. Функція тренера – допомагати командам в акторському плані, як я, або в написанні жартів».

На запитання, як він «підсидів» своїх колег по Лізі сміху, Євген відповів: «Краще би я їх «підсиджував, маю на увазі - замінював. Адже тепер є дві команди, за якими потрібно стежити».

Сьогодні о 20.15 телеглядачі побачать першу частину гала-концерту Ліги сміху, зйомки якого проходили в Одесі. Кожен із тренерів обиратиме собі по 2 команди, з якими змагатиметься за Кубок сезону. Окрім Євгена Кошового, до оновленого складу тренерів увійшли Оля Полякова, Юрій Ткач, Влад Яма, Надя Дорофєєва, Ігор Ласточкін і Станіслав Боклан.

Крім того, у студії Сніданку з 1+1 Євген Кошовий, який разом зі Володимиром Зеленським є коміком шоу «Розсміши коміка. Діти», дав пораду батькам та маленьким учасникам цього проекту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стали відомі імена тренерів четвертого сезону Ліги Сміху

«Хочу дати пораду всім учасникам «Розсміши коміка. Діти». Якщо дитина виграла навіть 1000 гривень і відчуває, що дуже складно нас розсмішити, то краще взяти ці гроші, піти до супермаркету і купити «чупачупсів». Так у дитини залишиться смак перемоги», - говорить Євген та зізнається, що найважче у шоу - бачити дитячі сльози після поразки.

Також відомий гуморист поділився, що його дочка Варвара нещодавно відкрила в собі новий талант та почала писати вірші, а також згадав власні шкільні роки. 

«П’ятірку по укрліт у школі я отримував тільки завдяки своїй пам’яті. За 15 хвилин до уроку я вчив вірші, які задавали ще вчора. Моя донька Варвара вчить їх так само. А вчора для нас стало відкриттям, що вона почала сама писати вірші, при чому зовсім не дитячі», - говорить Євген.

Одразу після Ліги сміху, глядачі побачать прем’єрну серію шоу Ігри приколів. Новий випуск проекту «Розсміши коміка. Діти» дивіться завтра о 18.30 на 1+1.