Олена Кравець та Юрій Горбунов розповіли про віщі сни

Цієї п'ятниці 1+1 покаже перший півфінал Ліги сміху.

Поделиться:

Деякі тренери Ліги сміху, випуск якої глядачі побачать у п'ятницю о 20:50, розповіличи часто в їхніх життях відбуваються незрозумілі речі. Так, Олена Кравець розповіла, як одного разу читала молитву прямо на знімальному майданчику, а Юрій Горбунов побачив хороший знак... у падінні освітлювача.

Олена Кравець: Я завжди звертаю увагу на сни. Наприклад, перед народженням малюків мені багато чого снилося. Більш того, ці сни виявилися настільки віщими і пророчими, що я навіть в хорошому сенсі насторожилася. Взагалі я намагаюся дружити з усіма силами. Одного разу на зйомках нашого проекту «Україна, вставай» стався справді незрозумілий випадок. За сценарієм ми повинні були зняти номер, в якому Женя Кошовий нібито подружився з сатаністами. Дубль за дублем, але нічого не вдається зняти. Потім я згадала, що в цей день був Яблучний спас, і сказала про це хлопцям. Мовляв, напевно, варто прочитати Отче наш. Вони спершу не поставилися до моїх слів серйозно. Але коли я таки прочитала молитву, сцену одразу зняли».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Володимир Зеленський розповів, чи чекати на четвертий сезон Ліги сміху

Юрій Горбунов: «З містикою, слава Богу, в моєму житті нічого не пов'язано. Але іноді я бачу пророчі сни. Пам'ятаю, мені одного разу наснилося, що я подавав милостиню якомусь бездомному на ім'я Микола. Чому саме це ім'я, навіть не знаю. А наступного дня, побачивши на вулиці жебрака, я підійшов до нього, дізнатися, як його звуть, і він теж виявився Колею. Пам'ятаю ще, як колись перед початком вистави з 4-метрової висоти впав наш освітлювач. Слава Богу, нічого собі не пошкодив. Але всі думали, що це поганий знак. Попереду гастрольний тур, мовляв, все завалиться і не вийде. А виявилося зовсім навпаки».

Ігор Ласточкин: «Іноді під час створення номерів ми жартуємо на різні заборонені теми, і це нас налаштовує, так скажімо, на потрібний лад. Так ось, один раз ми так «зашуткувались», що через наше словесне богохульства картина двічі впала зі стіни. Після цього ми, звичайно ж, перестали жартувати на ці теми».

Антон Лірник: «Я вірю тільки в науку, еволюцію і ДНК. І, мабуть, через це ніяка містична нісенітниця до мене не липне. У мене жодного разу в житті не було зустрічі з чимось паранормальним. Хоча сам я був готовий завжди до цього. Одного разу навіть друзі порадили мені сходити на сеанс до екстрасенса. Ну, я і пішов, посміявся над його шаманськими фішками. А взагалі це вже навіть не смішно, якщо люди вірять у це серйозно. Віра в містицизм повинна була залишитися ще в 15 столітті».

У першому півфіналі Ліги сміху, який покажуть на 1+1 о 20:15 виступлять команди Отдихаєм вмєстє (Оля Полякова), Тріо різні (тренер Олена Кравець) і Вінницькі (тренер Юрій Горбунов). А в театральному конкурсі за умовами гри разом із командами на сцену вийдуть запрошені зірки. Цього разу глядачі у несподіваних образах глядачі побачать Дашу Астаф'єву, Юрія Ткача та Дмитра Комарова.