Зеленський на зйомках «Ліги сміху» продемонстрував ідеальну спортивну форму (фото)

Зеленський на зйомках «Ліги сміху» продемонстрував ідеальну спортивну форму (фото)

У Києві пройшли зйомки першої гри третього сезону проекту.

Поделиться:

Цього разу темою конкурсу були обрані «Розповіді», і кожній команді запропоновали ближче познайомитися зі своїм глядачем. Жартували гумористи переважно на побутову та соціальну тематику, але деякі сміливці не побоялися торкатися політики та релігії.

До своїх виступів команди залучали зіркових тренерів. А команда «Крупа» вирішила задіяти в своєму номері ще й ведучого «Ліги сміху» Володимира Зеленського. Під час виступу хлопці взяли на «слабо» лідера студії «Квартал 95» та посперечалися, чи зможе він зробити «колесо» прямо на сцені. До здивування всіх глядачів і самих суддів, Володимир без проблем виконав подвійне колесо, продемонструвавши ідеальну спортивну форму і зірвавши овації в залі.

Цікаво, що вперше за три роки проекту в суддівських лавах сталася тимчасова заміна – крісло шоумена Сергія Сивоха зайняв актор студії «Квартал 95» Євген Кошовий. Як зізнався ведучий проекту Володимир Зеленський, Сергій Анатолійович захворів, і Кошовому довелося в найкоротші терміни вчить текст і репетирувати мініатюри з командою Сивохо.

«Я дізнався, що буду виступати за добу до концерту. Звичайно, це трохи страшно і дуже відповідально, але я постараюся не підвести Сергія Анатолійовича», - зізнався за лаштунками перед грою сам Євген.

Зазначимо, за можливість пройти в наступний етап боролися 7 команд разом зі своїми зірковими тренерами:

• жіноча збірна «Тріо різні і ведуча» (тренер Олена Кравець)

• команда з Хмельницького «Відпочиваємо разом» (тренер Оля Полякова)

• хлопці з Молдови «Стоянівка» (тренер Ігор Ласточкін)

• Біблійна збірна (Кам'янське) (тренер Потап)

• львівська команда «Загорецька Людмила Степанівна» (тренер Юрій Горбунов)

• команда з Сум «Ніколь Кідман» (тренер Антон Лірник)

• колектив, що представляє місто Дніпро - «Крупа» (тимчасовий тренер – Євген Кошовий).

 

Які команди пройшли далі в сезон, хто підтримував Потапа в глядацькому залі, і чому Горбунов став Горбуновичем, дивіться скоро на «1+1».