Зірки «Ліги сміху» розповіли про відпустку: Зеленський опинився на безлюдному острові, Кравець худла в Грузії

Ведучий та тренери проекту поділилися, як провели літні канікули.

Поделиться:

Напередодні однієї з головних прем'єр осені - Літнього кубка «Ліги сміхуСтало відомо, що команди покажуть в першій грі Літнього кубка Ліги сміху» - тренери гумористичного проекту, а також його ведучий, розповіли, як провели свої відпустки.

Так, ведучий проекту Володимир Зеленський вирушив до Італії, де разом із сином випадково заплив на безлюдний острів.

«Уперше спробував на собі, що таке каяк, правда, з ним трапився курйоз. Попливли ми з сином на човні та випадково забрели на безлюдний острів. Все б нічого, якби не піднялися хвилі. А назад же плисти треба. Сил вже не було ніяких, але ми впоралися. А ще ми вперше з дітьми всі разом пірнали з масками», - поділився Зеленський.

Євген Кошовий разом із дружиною Ксенією та двома доньками побували у Чорногорії, де його молодша дитина навчилася самостійно плавати.

«Відпочинок запам'ятався тим, що практично через день я купував або новий матрац, або інше щось надувне. Один раз матрац просто вкрали з пляжу, коли ми пішли купатися. Інший раз - ми самі випадково проткнули нарукавник Серафими, тому довелося купувати новий набір. До речі, Серафима цьогоріч навчилася плавати сама без допомоги дорослих, Варю вже давно з води не витягнути. Загалом, ці два тижні на морі ми провели чудово», - зізнався Євген.

Олена Кравець провела свою літню відпустку у Грузії з користю для здоров’я.

«Цього літа я вперше випробувала на собі детокс-тур. Ми їздили до Грузії невеликою компанією дівчат, які хотіли і поїсти, і схуднути одночасно. Ми були у Боржомі, де пили воду з джерела. Побували в будинках у справжніх горян і готували разом із ними хачапурі і хінкалі. Жили біля підніжжя гори Казбек, відвідали храм XIV століття. Звичайно, це тільки божевільні можуть поїхати в детокс-тур до Грузії, але ми це зробили. У підсумку їли багато, але правильно. Це моя перша поїздка в цю чудову країну, але я збираюся туди обов'язково повернутися. З чоловіком ж на кілька днів цього літа вдалося ще вирватися у Грецію», - розповіла Олена.

Нагадаємо, що в ефірі каналу 1+1 першу гру «Літнього кубка» покажуть 29 вересня, в п'ятницю, о 20:15.

За матеріалом ТСН.ua.