Роксолана: Акторки, які зіграли легендарну українку

Ці акторки втілилися в образ славетної Роксолани.

Поделиться:

Героїня Роксолана - дружина великого османського правителя Сулеймана, донька українського священика. Українські і турецькі режисери надихнулися історією славетної правительки і зняли серіали, що припали до душі мільйонам глядачів. Ми вирішили пригадати, які відомі акторки зіграли роль сміливої Роксолани. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як склалося життя Джансу Дере після Величного століття та Сили

ОЛЬГА СУМСЬКА

Зйомки українського серіалу Роксолана із Ольгою Сумською у головній ролі розпочалися у 1994 році. Ольга майстерно втілилася в образ Насті Лісовської. На той момент акторці було 30 років. Ольга Сумська стала «родзинкою» 50-ти серійного серіалу, виглядала ефектно та блискуче, дякуючи природній красі і таланту. 

ГЮЛЬБЕН ЕРГЕН

У 2003 році турецькі режисери почали роботу над серіалом Хюррем Султан, головну роль у якому зіграла турецька акторка і танцівниця Гюльбен Ерген. Роксолана у виконанні Гюльбен була надзвичайно вродливою, примхливою та гордовитою. Хюррем сміливо брала участь у всіх інтригах, відкрито давала поради Султану та знищувала своїх суперниць.

МЕР'ЄМ УЗЕРЛІ

Один із найдорожчих турецьких серіалів Величне століття. Роксолана став успішним саме дякуючи блискучому таланту його акторського складу. Турецька акторка із німецьким корінням Мер'єм Узерлі перевтілилася у нестримну та відважну Хюррем. Роксолана у Величному столітті ніколи не здається, йде до переможного кінця і досягає усіх поставлених цілей, чого б це не коштувало. 

ВАХІДЕ ГЕРДЮМ

Роксолану у зрілому віці у серіалі Величне століття зіграла турецька акторка Вахіде Гердюм. Досвід та професіоналізм акторки допоміг їй неперевершено виконати роль всемогутньої Валіде. Незабаром на українських глядачів чекає повернення Вахіде Гердюм у серіалі Мама. Дивіться серіал скоро на телеканалі 1+1. 

poll_content_170

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найвродливіші акторки турецьких серіалів (фото)