"Міняю жінку": чим родина танцюристів на пілоні шокує галичанку

Міняю жінку
09:30
Будние

"Міняю жінку": як обмін перевернув світогляд українки.

Поделиться:

З понеділка по п’ятницю о 9:30 на “1+1 Україна” ви можете переглянути популярне реаліті-шоу “Міняю жінку. У 10 епізоді 7 сезону відбувся обмін між Микуличином та Кривим Рогом. 

Незабаром на “1+1 Україна” відбудеться премʼєра нового сезону легендарного сімейного реаліті-шоу Міняю жінку — проєкту, який дає можливість переосмислити та покращити стосунки у родині. Телеканал “1+1 Україна” розпочав пошуки учасників нового сезону “Міняю жінку”. Заповнюйте анкету на сайті 1+1 та не пропустіть новини про новий сезон “Міняю жінку” на “1+1 Україна”.

У Микуличині, що на Івано-Франківщині, живе сім'я Михайла та Наталі з маленьким сином. Подружжя утримує власний туристичний комплекс. Наталя виконує майже всю хатню роботу у комплексі та власній оселі, тож багато працює. Їй не подобається, що чоловік не хоче їй допомогти, а будь-які конфлікти уникає, тікаючи з дому. В обміні вона вирішила взяти участь, аби чоловік почав більше її цінувати.

Родина Анатолія, Яни з сином родом із Кривого Рогу. Подружжя має неординарну роботу — обоє професійні стриптизери. Дружина та чоловік отримують задоволення від своєї професії та не зважають на думку інших. Яна також має свій зал та навчає танці на пілоні. Увесь час пара проводить разом, а в "Міняю жінку" захотіли взяти участь, аби перевірити власні почуття.

Чи вдасться героям справитися з настільки протилежними сімейними умовами? Дивіться епізод "Міняю жінку" на сайті 1+1:

Новости по теме