"Міняю жінку": як пройде обмін родин, які знайомі вже 19 років

Міняю жінку
Міняю жінку: обмін родин з Кіровоградської області
Freepik

Дивіться епізод "Міняю жінку" про обмін родин з Новомиргорода та Панчева.

Поделиться:

З понеділка по п’ятницю о 9:30 на “1+1 Україна” ви можете переглянути популярне реаліті-шоу Міняю жінку. У 22 випуску 14 сезону відбувся обмін родин на Кіровоградщині: між містом Новомиргородом та селом Панчевим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Міняю жінку": яку таємницю української родини відкриє монголка

У містечку Новомиргороді, що на Кіровоградщині, живе заможна родина підприємців Віктора, Людмила та дочки Юлії. Подружжя має власний невеличкий готель, чоловік також займається вантажоперевезеннями. Окрім цього, Людмила ще працює директоркою міського будинку культури. Для обох цей шлюб вже не перший, та пара не втрачає почуттів та енергійності. На їх шляху були кризові ситуації, але разом вони їх пройшли. На "Міняю жінку" сім'я хоче поділитися досвідом, як справлятися з різними труднощами.

У тому ж районі, в селі Панчеве, живе родина Олени, Олега та сина Макара. Жінка працює помічницею вихователя, а також має низку творчих хобі: співає в хорі, танцює, читає гумор. Чоловік багато працює будівельником. Через зайнятість чоловіка жінка сама має поратися по господарству. Через серйозні проблеми у стосунках в минулому подружжя розлучилося рік тому. Вимушено живуть разом у будинку свекрухи. Олена втомилася від усіх турбот, тому хоче змінити оточення.

Обидві родини живуть в одному районі, тож не дивно, що вони вже знайомі. Та чи простіше змінювати сім'ю, яку давно знаєш?

Дивіться реаліті-шоу "Міняю жінку" з понеділка по п’ятницю о 9:30 на “1+1 Україна”.

Новости по теме