"Міняю жінку": як українка поставила на вуха чеське містечко

Міняю жінку
Як українка потрапила в чеську родину: Міняю жінку
Freepik

Дивіться епізод "Міняю жінку" про те, як українка призвичаїлась до життя в Чехії.

Поделиться:

З понеділка по п’ятницю о 9:30 на “1+1 Україна” ви можете переглянути популярне реаліті-шоу Міняю жінку. У 10 випуску 2 сезону відбувся обмін родин з Донецьку та львів'ян з Чехії. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Міняю жінку”: як українка поставила на місце агресивного чоловіка 

У чеському містечку Велке Біловце живе львівська родина Ірини, Руслана та Вероніки. Чоловік працює техніком на заводі, а мама за фахом пекарка. Пара познайомилася у Львові на новорічній вечірці. Уже в Чехії народилася дочка Вероніка, учениця музичної школи та справжня гордість батьків. Ірина та Руслан справді люблять одне одного та в змозі мирно подолати будь-який конфлікт. Та життя в Чехії не таке солодке, як здається: менталітет чехів відрізняється від українського, а тому сім'ї зі Львову часто буває нелегко. Родина вирішила взяти участь у "Міняю жінку" задля нових вражень.

Донецька родина бізнесменів Наталі, Володимира та сина Єгора також не проти оригінального досвіду. Для чоловіка та жінки цей шлюб другий, а познайомилися вони на роботі. Наталю підкорила унікальність Володимира, і відтоді вони вже 8 років разом. Голова сім'ї безумовно тато, який, на думку мами, може бути вже занадто впертим. Обоє у парі вибухові, а тому кожна сварка проходить емоційно та не швидко вщухає. 

Здається, що обидві родини живуть у злагоді та достатку, проте перше враження часто оманливе. Чи вдасться жінкам порозумітися з новими родинами?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ“Міняю жінку”: як українка намагалася допомогти жертві булінгу 

Дивіться реаліті-шоу "Міняю жінку" з понеділка по п’ятницю о 9:30 на “1+1 Україна”.

Новости по теме