“Міняю жінку”: як українка приборкувала безвідповідального чоловіка

Міняю жінку
Як українка житиме у ліванській родині — Міняю жінку
Фото: Freepik

У новому епізоді “Міняю жінку” на “1+1 Україна” українська мама намагатиметься порозумітися із запальним ліванцем.

Поделиться:

З понеділка по п’ятницю о 9:30 на “1+1 Україна” у вас є можливість переглянути популярне реаліті-шоуМіняю жінку. У цьому випуску мамами обмінялися ліванська родина та сім’я з Івано-Франківщини. Обидві родини не є ідеальними й використовують проект як можливість розв'язати свої проблеми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Міняю жінку»: чи зможе вчителька фізкультури провчити деспотичного академіка 

У місті Біблос, що у Лівані, проживають корінний ліванець Карім та емігрантка з Криму Ірина. Їх історія кохання схожа на казку: вони миттєво закохалися та живуть заможним життям. Ірина — домогосподарка та більшість часу приділяє своїм трьом дітям. Для чоловіка сім’я на першому місці, він допомагає Ірині у побуті. Ірина — справжня патріотка, тому хоч її діти ніколи й не були в Україні, вона намагається активно залучати їх в життя української громаді в Лівані. Насправді ж цей рай не є таким, яким здається: чоловік занадто контролює Ірину, не приділяє увагу синові та не дозволяє дітям відвідати Батьківщину дружини.

У селище Клузів Івано-Франківської області живе типова українська родина: мама Ольга, тато Сергій та їх два сини. Ольга — справжня трудівниця, а окрім численної хатньої роботи має ще два підробітки: масаж та пошиття східних танцювальних костюмів. Ця сім’я має низку складнощів: тато-таксист не цінує працю дружини, мало приділяє уваги дітям, не довіряє їй родинний бюджет. Усе було настільки погано, що Ольга навіть подавала на розлучення. Вона хоче, щоб до її чоловіка приїхала сильна жінка і навчила його показувати любов та шану до власної дружини.

Ці дві жінки вбачають у проєкт панацею від власних сімейних негараздів, проте чи впевнені вони, що цей обмін не погіршить стан справ? Дивіться випуск: 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Міняю жінку”: як українка намагалася допомогти жертві булінгу 

Новости по теме