"Міняю жінку": чому українська співачка вдруге взяла участь в обміні

Міняю жінку
09:30
Будние
Міняю жінку: обмін родин із Києва та Молдови
Freepik

Дивіться епізод "Міняю жінку" про обмін родин з України та Молдови.

Поделиться:

З понеділка по п’ятницю о 9:30 на “1+1 Україна” ви можете переглянути популярне реаліті-шоу “Міняю жінку. В 22 епізоді 14 сезону відбувся обмін між Україною та Молдовою. 

Незабаром на “1+1 Україна” відбудеться премʼєра нового сезону легендарного сімейного реаліті-шоу Міняю жінку — проєкту, який дає можливість переосмислити та покращити стосунки у родині. Телеканал “1+1 Україна” розпочав пошуки учасників нового сезону “Міняю жінку”. Заповнюйте анкету на сайті 1+1 та не пропустіть новини про новий сезон “Міняю жінку” на “1+1 Україна”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Міняю жінку": чому після обміну чоловік потрапив до слідчого ізолятора

В обміні вирішила взяти участь родина Алли та Андрія з Києва. Для жінки цей обмін не вперше — раніше вона вже брала участь у проєкті зі своїм колишнім чоловіком. Загалом для неї цей шлюб уже шостий. Алла має багато інтересів: вона і співачка, і продюсерка, і стилістка, і ведуча. З нинішнім чоловіком вона одружилася за пів року після знайомства, а на "Міняю жінку" повернулася задля нових пригод.

У молдовському селищі Селіште живе сім'я Алли та Андрія, які виховують двох доньок — Діану та Андріану. Тато працює м'ясником, а мама продавчинею на ринку. Подружжя вже разом багато років, однак гармонійним їх життя не можна назвати. Алла вважає себе нещасною у шлюбі через постійні конфлікти та посереднє фінансове становище. Вона сподівається, що проєкт допоможе її стосункам з чоловіком.

Наважитися вдруге на обмін — унікальний випадок. Чи допоможе досвід з попередньої участі? Дивіться епізод "Міняю жінку" на сайті 1+1:

Новости по теме