Міняю жінку: вірменка навчила українку насолоджуватися життям

Міняю жінку
09:30
Будние

Подружжя, яке прожило у шлюбі чвертьстоліття, розкрило таємницю сімейного щастя.

Поделиться:

У п'ятому випуску одинадцятого сезону реаліті-шоу Міняю жінку вірменка та українка обмінялися сім'ями, щоб пожити за новими правилами.

На Хмельниччині мешкає щаслива родина вірменських бізнесменів. Домогосподарка Каріна не забуває дбати і про сім'ю, і про власну зовнішність.

Я і домогосподарка, і жінка, яка завжди прийде на допомогу. Я хочу поділитися досвідом свого сімейного щастя з іншою сім'єю, – каже вірменка.

У традиційній українській сім'ї, що проживає у Чернігові, всі обов'язки лежать на тендітних плечах Олени. 

У нас мама – як в армії старшина. Тільки поріг переступила – починає керувати. Поки вона цього не зробить, ми не поспішаємо робити домашню роботу, – зізнається чоловік українки Олександр.

Олександр часто жаліється на те, що йому бракує уваги від дружини. При цьому виснажена Олена зовсім не має часу для себе. 

Після обміну сім'ями вірменку та українку найбільше вразило те, в яких умовах їм доведеться жити. 

Каріну здивував її гігантський список завдань по дому, а Олену – головний обов'язок – дбати про себе та щастя своєї родини.

Під час культурного обміну вірменці вдалося кардинально змінити українську родину.

Каріна переконала нового чоловіка та доньку в тому, що треба допомагати одне одному, започатковувати нові сімейні традиції, шукати спільні інтереси та проявляти любов до своїх рідних.

Олена під час проживання за чужими правилами зрозуміла, що треба більше дбати про свою зовнішність та здоров'я, відкрито розповідати про свої почуття та не соромитися говорити про власні бажання.

Я зрозуміла, що себе треба більше любити, – сказала Олена.

Українка вдячна Каріні за жіночу мудрість та цінні поради.

Новости по теме