На телеканалі 1+1 Україна стартував новий сезон розважального сімейного реаліті-шоу Міняю жінку: коли і де дивитись

Міняю жінку
Міняю жінку нові випуски: дивитись онлайн - відео
1+1 Україна

Розповідаємо, де дивитись нові випуски 16 сезону реаліті Міняю жінку

Поделиться:

На телеканалі 1+1 Україна стартував новий, 16 сезон розважального сімейного реаліті-шоу Міняю жінку!

У новому сезоні жінки будуть отримувати новий досвід, можливість переосмислити власне життя та пройти психологічну трансформацію за рахунок занурення у нове середовище. Реаліті руйнує стереотипи та упередження про сімейне життя, а також досліджує зміни суспільних норм.

Вперше у обміні візьмуть участь сусіди, які проживали на одному сходовому майданчику і до проєкту були незнайомі один з одним. Мінятимуться життями сувора мама-поліціянтка, криптовалютниця, військовослужбовиця, викладачка у школі, син якої з перших днів повномасштабної війни пішов на фронт, спортсменка-бодібілдерка, шахтарка, бізнесвумен та навіть байкерка. У 16 сезоні героїні опанують нові для себе ролі. Так, одна з жінок вперше в житті стане донором крові, а інша навчиться керувати бойовим дроном.

У першому випуску сучасна мама-модель Анастасія та хазяйновита мама-вчителька Катерина обмінялися сім'ями, щоб переосмислити життя та набути нового досвіду. Що з цього вийшло – дивіться онлайн на сайті 1plus1.

Дивіться нові випуски реаліті Міняю жінку на телеканалі 1+1 Україна щоп'ятниці о 18:00, а також онлайн на сайті 1plus1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Цей сезон – про пошук внутрішньої сили»: продюсерка Міняю жінку – про зйомки в умовах повномасштабної війни, важливість сім'ї для українців та стереотипи про сімейне життя​​​​​​​

Новости по теме