"Міняю жінку 10": українка влаштує в Кенії жіночу революцію

Міняю жінку
09:30
Будние
"Міняю жінку 10": українка влаштує в Кенії жіночу революцію

У новому випуску "Міняю жінку", який вийде сьогодні о 22:00, українка буде влаштовувати в Африці протестні демонстрації

Поделиться:

У новому випуску "Міняю жінку", який вийде сьогодні о 22:00, українка буде влаштовувати в Африці протестні демонстрації, а кенійка навчатиме українців англійській мові.

Вчителька з Мукачева Уляна – людина-свято. У школі вона організовує заходи, але працює, швидше, задля задоволення, ніж заради грошей. Чоловік Уляни завжди допомагає їй із хатньою роботою і щодня говорить про те, що кохає її.

Робаї – борець за права жінок із Кенії. Її чоловік тривалий час знущався над нею, часто бив, а рік тому пішов з родини. Тепер Робаї очолює центр для жінок, які страждають від насильства в сім'ї. Там вона і живе разом із сестрою та племінницею. Вона хоче дізнатися, чи так само псують українські чоловіки життя своїм дружинам, як це роблять кенійці.

Незважаючи на, здавалося б, середньовічні взаємовідносини у суспільстві в африканській країні, де права жінок сильно притісняють, а санітарно-гігієнічні норми бажають кращого, Робаї здивується, що в Україні, на відміну від Кенії, небагато людей знають англійську мову. Вона має намір зайнятися освітою українських школярів і допомогти їм підвищити рівень володіння іноземною мовою.

Чи вдасться це їй? Чи зможе Уляна змусити кенійських чоловіків поважати своїх дружин? Подробиці вже ввечері в новому випуску "Міняю жінку" на "1+1"!

Новости по теме