На 1+1 стартує тринадцятий сезон сімейного реаліті Міняю жінку

Міняю жінку
09:30
Будние

Стала відома дата прем'єри популярного реаліті-шоу.

Поделиться:

25 січня о 22:00 на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра найбільш довготривалого сімейного реаліті на українському телебаченні Міняю жінку. За роки існування проект став одним із найулюбленіших шоу телеглядачів та допоміг покращити стосунки у родинах багатьох українців.

Новий тринадцятий сезон розширить кордони проекту. Так, шанс змінитися на краще отримають родини з різних куточків України та Європи: Німеччини, Ірландії, Словенії та Франції. А на одну із сімей очікує міжконтинентальний обмін. Міняючись місцями з іноземними дружинами на тиждень, українським мамам доведеться вийти за рамки свого звичайного життя і зіткнутися з протилежним світоглядом, іншими поглядами на побутові питання, виховання дітей, сімейні обов'язки. Новий сезон Міняю жінку дасть змогу родинам відчути традиції інших національностей, зруйнує стереотипні уявлення українців про життя за кордоном та покаже реалії «іноземного раю».

Тринадцятий сезон проекту розпочнеться міжнародним обміном, в якому візьмуть участь родини з України та Словенії. Останні виїхали з України в пошуках щастя, але в щоденній рутині та клопотах так і не змогли його знайти. Іншою учасницею проекту стане зірка чернівецького телебачення, яка захопившись саморозвитком, забула про сина, який мешкає в інтернаті. Героями ще одного випуску стане молода пара з містечка Енергодар. Участь у проекті для них – останній шанс врятувати родину, адже рішення взяти учать в обміні вони прийняли, коли заява на розлучення вже була подана на розгляд.

Нагадаємо, за умовами проекту, три дні кожна господиня живе за правилами «нової» сім'ї, в інші дні - вводить власні. На сьомий день сім'ї зустрічаються, діляться своїми враженнями, підводять підсумки і намагаються зрозуміти, як можуть змінити свої стосунки з коханими на краще.

Новости по теме