На межі розлучення: Як врятувати свої стосунки

Міняю жінку
09:30
Будние

Сьогодні о 22:00 глядачі 1+1 побачать новий випуск сімейного реаліті Міняю жінку.

Поделиться:

Сьогодні о 22:00 на телеканалі 1+1 глядачі побачать новий випуск улюбленого сімейного реаліті Міняю жінку із учасниками, які хочуть врятувати сім’ю від розлучення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як залишатися бажаною для свого чоловіка завжди

Родина Цой переїхала до маленького селища Тарасівка Київської області зі столиці. Тато Андрій – інтернет маркетолог, працює на фрілансі, а мама Жанна – домогосподарка. Разом вони виховують двох діток – 4-річну Олександру та 2-річного Артема. Діти для родини - найважливіше, батьки намагаються зробити їх щасливими, але за домашніми клопотами вони забули про власні романтичні стосунки.

«Ми погодилися на учать в проекті для того, щоб переоцінити та змінити власні стосунки. Навіть якщо мені буде важко без дітей, я доросла людина і впораюсь із складнощами», - розповідає мама Жанна.

Для Олексія та Яни Андросових з Енергодару участь у проекті «Міняю жінку» стала останньою можливістю врятувати свою родину від розлучення. Тато працює на місцевій електростанції, а його дружина виховує двох доньок, Василину та Уляну. Останнім часом у сім’ї зникло взаєморозуміння через те, що мама багато часу проводить із друзями в барах. Тато навіть підозрює дружину у зрадах. Проте, пара хоче врятувати свої стосунки заради дітей.

«Моя дружина проводить увесь вільний час із друзями. Вона ніби тікає з дому, хоча я всіляко намагаюсь їй допомагати, незважаючи на втому після роботи. Цей проект для нашої родини останній шанс змінити щось в наших стосунках», - розповідає Олексій. 

Під час обміну Жанна спробує з’ясувати, чому родина Андросових втратила сімейний затишок та допомогти їм повернути почуття. Яна в Тарасівці спробує завоювати авторитет дітей та довести новій родині, що їм варто більше спілкуватися з друзями і приділяти час романтичним стосунках між парою. Для того, щоб здивувати нову родину, Яна орендує автобус для вечірок «паті-бас» та влаштує свято для всіх.

Як зміняться стосунки учасників проекту, дивіться у новому випуску 13 сезону проекту Міняю жінку вже сьогодні о 22:00 на телеканалі 1+1. Нагадаємо, за правилами проекту, на 6 днів родини з кардинально різними поглядами на життя та розподіл обов’язків між чоловіком і жінкою обміняються хазяйками дому. Перші три дні обміну родини житимуть за своїми правилами, а потім мають прийняти родинні традиції нової хазяйки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Егоцентризм: Як не потрапити в пастку власної незрілості

 

Новости по теме