Повернення улюбленого реаліті-шоу: “1+1 Україна” оголосив кастинг на новий сезон “Міняю жінку”

Міняю жінку
09:30
Будние
Оголошено кастинг на новий сезон "Міняю жінку"

Оголошено кастинг для нового сезону реаліті-шоу “Міняю жінку”.

Поделиться:

Незабаром на “1+1 Україна” відбудеться премʼєра нового сезону легендарного сімейного реаліті-шоу Міняю жінку — проєкту, який дає можливість переосмислити та покращити стосунки у родині. Телеканал “1+1 Україна” розпочав пошуки учасників нового сезону “Міняю жінку”.

Для участі у новому сезоні розшукуються сучасні сімʼї з дітьми, які в цей нелегкий для України час не втрачають оптимізму, мають унікальні родинні захоплення і принципи та хочуть поділитися з іншими. Якщо вам завжди було цікаво, як живуть інші родини, і ви готові взяти участь у захоплюючому експерименті для поліпшення ваших власних сімейних стосунків, то це запрошення саме для вас. Зануртеся в цю сміливу пригоду та спробуйте обмінятися родинами на цілий тиждень. Це може докорінно змінити ваш побут, стосунки з дітьми і навіть роботу. Заповнити анкету можна за посиланням.

Нагадаємо, за правилами реаліті-шоу щотижня двоє жінок мінятимуться сімʼями. Спершу вони повинні дотримуватися тих самих правил і способу життя дружини, з якою вони помінялися — піклуватися про дітей, домашні справи, дозвілля, кар’єру. Після цього кожна з жінок може впроваджувати у своїх нових родинах власні правила. Наприкінці обміну дві пари зустрічаються, щоб обговорити те, чому вони навчилися, і поділитися тим, як новий досвід може вплинути на їхні життя в майбутньому.

«Міняю жінку» — це адаптація британського формату Wife Swap, який завоював популярність у 20 країнах світу. Українська версія шоу вже здобула успіх і нараховує 15 сезонів, ставши одним з найтриваліших реаліті-шоу на вітчизняному телебаченні. Цей проєкт висвітлює проблеми, які залишалися непоміченими в щоденній метушні. Він показує різноманітні сімейні моделі і підіймає важливі для кожної сімʼї питання, щоб глядач знайшов для себе відповідь, що краще для його родини.

Заповнюйте анкету на сайті 1+1 та не пропустіть новини про новий сезон “Міняю жінку” на “1+1 Україна”.

Новости по теме