У Міняю жінку покажуть, як живуть українські емігранти за кордоном

Міняю жінку
09:30
Будние

Сьогодні о 22:00 на 1+1 повертається улюблене сімейне реаліті Міняю жінку.

Поделиться:

Сьогодні о 22:00 на 1+1 покажуть перший випуск нового сезону реаліті Міняю жінку. У першому випуску тринадцятого сезону відбудеться міжнародний обмін дружинами, в якому телеглядачі побачать справжнє життя українських емігрантів за кордоном.

Однією з пар, яка вирішила взяти участь у в обміні стала родина українських емігрантів  з Чернівців. Мама Наталія і тато Дмитро виховують двох хлопців – Захара та Юліана. Вони переїхали до Словенії у пошуках кращого життя для себе та своїх дітей, проте за щоденною роботою не відчувають всіх переваг закордонного життя. Пара орендує невеличкий готель та приймає в ньому туристів. Всі хатні справи лежать на тендітних плечах Наталії, якій не вистачає часу на себе.

«Мені, як жінці, не вистачає визнання від мого чоловіка. Боюся, що він сприйматиме мене як хатню робітницю, а не красиву жінку», - коментує жінка.

Ще одна родина, яка прагне покращити власні стосунки, взявши участь у проекті, стала пара із Києва.  Дар’я – імідж-коуч, що навчає жінок не тільки почуттю стилю, але і тому, як стати щасливішою. Вона впевнена, що дівчина має розвивати власну жіночність, а забезпечувати родину – чоловіча справа. Разом з турботливим чоловіком Дмитром Дар’я виховує синів Геннадія та Ігната.

«Власні гроші я витрачаю лише на себе, адже сучасна жінка не має бути емансипована. Наш обмін, на який ми погодилися, сподіваюся, принесе нам нові емоції та враження, які змусять мого чоловіка знову в мене закохатися, адже мені не вистачає від нього приємних несподіванок», - розповідає Дар’я.

Дар’я сподівається, що обмін принесе парі нові враження та знову пробудить романтичні почуття, а Наталія мріє відпочити від щоденних справ та відчути себе ніжною жінкою.

На один тиждень мрія Наталії здійсниться – у новій родині на неї очікує чоловіча турбота та походи до салонів краси. Чи зможе вона повернутись до свого звичного життя, відчувши себе справжньою тендітною жінкою, та чи позбудеться стереотипів про «закордонне щастя», телеглядачі побачать сьогодні ввечері.

Дар’я під час обміну не тільки відчує переваги і недоліки закордонного життя, але і побачить, як живуть родини, де забезпеченням родини займаються і чоловік, і дружина.

Нагадаємо, за правилами проекту, на 6 днів родини з кардинально різними поглядами на життя та розподіл обов’язків між чоловіком і жінкою обміняються хазяйками дому. Перші 3 дні обміну родини житимуть за своїми правилами, а потім мають прийняти родинні традиції нової хазяйки. На сьомий день сім’ї зустрінуться, щоб обмінятися досвідом.

Новости по теме