У Міняю жінку родини з Одеси та Ніжина спробують подолати давні дитячі образи

Міняю жінку
09:30
Будние

Сьогодні о 22:00 глядачі 1+1 побачать новий випуск сімейного реаліті Міняю жінку.

Поделиться:

Цього разу дві молоді родини спробують знайти відповіді на запитання, які руйнують їхнє сімейне життя: «Як навчитися любити?», «Як пробачати один одному давні образи?» та «Як виховати щасливими дітей, якщо ніколи не знав любові від власних батьків?».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зберегти шлюб в час кризи або нудьга у стосунках

Однією з пар, яка вирішила взяти участь у проекті та покращити свої сімейні стосунки, стала родина зі стародавнього містечка Ніжин. Дмитро та Дарина – молода сім’я, яка виховує маленьку донечку Вікторію. У Дарини було складне дитинство. Коли їй було кілька тижнів, мама покинула родину, а дитину лишила на бабусю. Саме тому, молодій мамі дуже складно дати власній доньці необхідну любов та опіку. Пара переживає складні часи: виховуючи малечу, вони почали втрачати почуття один до одного. Проект став шансом для молодих батьків зміцнити родину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Егоцентризм: Як не потрапити в пастку власної незрілості

«Я хочу відчути, що таке справжнє сімейне життя, адже ніколи не бачила батьківського прикладу. Сподіваюся, що тижневий обмін розставить всі крапки на «і» у наших з чоловіком стосунках», - розповідає Дарина.

Родина з міста Одеса, Роман та Таня, незважаючи на свій юний вік, виховують малюка Даниїла. Батьками вони стали в 15 років, але зізнаються, що вже тоді мріяли про дітей. Мама покинула Романа в юному віці, тому хлопця виховувала бабуся. У нього було складене дитинство, адже його тато зловживав алкоголем та підіймав руку на маму. Незважаючи на пережите, хлопець оберігає вже власну родину та зізнається - від своєї дружини та сина отримує ту підтримку, якої йому не вистачало в дитинстві.

«Вірю, що проект ще більше зміцнить наші стосунки. Мені ніхто не замінить мою Таню, вона для мене із сином - цілий світ», -розповідає Роман.

Потрапивши до одеської родини, Дарина відчує справжній сімейний затишок. Але чи зможе вона стати гідною дружиною та мамою? Познайомившись ближче з новим чоловіком, вона дізнається про давні образи на батька та спробує допомогти подолати їх. У Ніжині Таня побачить, як важко Дарині справлятись з маленькою дитиною та  домашніми справами без допомоги Дмитра. Таня спробує разом із новим чоловіком виправити помилки, які заважають їм будувати родину.

Новости по теме