У Міняю жінку поборються за владу ворожка та водій тролейбуса

Міняю жінку
09:30
Будние

Сьогодні о 22:00 на 1+1 глядачі побачать новий випуск реаліті Міняю жінку.

Поделиться:

Сьогодні о 22:00 на телеканалі «1+1» глядачі побачать новий випуск 12 сезону програми «Міняю жінку», в якому українські родини спробують обмінятися досвідом та завоювати прихильність нового сімейства.

Одними з учасників, які вирішили взяти участь у проекті «Міняю жінку», стала сім’я Бабій із Києва. Голова родини, тато Петро – програміст, а мама Юлія – водій тролейбуса. Заради безтурботного майбутнього свого сина Дані родина мріє переїхати до США. Вільний час вони проводять за вивченням англійської та влаштовують «посиденьки» із сусідами в під’їзді.

Як розповідає Юлія, на участь у проекті їх родина погодилась, адже не боїться експериментів: «Ми авантюристи, які люблять зміни. Але якщо від мого нового чоловіка буде якась грубість чи хамство, я відповім тим же».

Ще одними учасниками проекту, які стали частиною проекту «Міняю жінку», виявилася родина Маргар з Гостомеля. Олександр – майстер рейкі, мама Наталія – практикуючий херомант, разом вони виховують сина Даниїла. Творча родина живе за рахунок пасивного доходу від нерухомості та від прибутку від своїх хобі – ворожіння від мами та масажі, які віртуозно робить Олександр. Сім’я сповідує вегетаріанство та займається йогою. Для того, щоб легше пройти випробовування новою сім’єю, Наталія зробила на обличчі міхенді, яким здивували всіх тимчасових сусідів.

«Я сподіваюсь, що в мою родину приїде жінка, яка зможе навчити мого чоловіка бути для своєї дружини не другом, не партнером, а саме чоловіком», - розповідає Юлія.

За тиждень Юлія спробує стати вегетаріанкою. Головним завданням для нової мами стане освоєння роботи ворожки, яке раніше вона вважала обманом інших людей. Ще одним випробуванням для неї стане похід за продуктами в магазин, адже такої тотальної економії грошей жінка ще зустрічала. Наталія ж випробує на собі роль кондуктора в тролейбусі, але дізнавшись, що має задля цього прокидатися о 3 ночі, буде шокована та намагатиметься всіляко уникнути роботи. Чим закінчиться боротьба за владу у новому випуску «Міняю жінку» дивіться сьогодні о 22:00 на телеканалі «1+1».

Нагадаємо, в новому дванадцятому сезоні реаліті «Міняю жінку» родинам учасників доведеться пройти випробування на міцність, а на телеглядачів чекають відверті інтерв'ю і несподівані зізнання героїв.

Новости по теме