У Міняю жінку українка потрапить до грузинського туристичного раю

Міняю жінку
09:30
Будние

Сьогодні о 22.00 телеглядачі побачать новий випуск реаліті Міняю жінку.

Поделиться:

Однією з родин, яка вирішила взяти участь у проекті Міняю жінку та змінити на тиждень свій стиль життя, стала сім’я Семенових із маленького міста Власівка Кіровоградської області. Дружина Алла вже 6 років у декреті, але паралельно працює фотографом та допомагає чоловіку у веб-дизайні. Олексій – програміст-фрілансер, розробник сайтів. Разом вони виховують трьох діток. Як стверджує Алла, їх сім’я дружня, весела та цінує те, що має. 

Ще однією парою, яка за правилами проекту на тиждень вирішила обмінятися дружинами, стала родина з туристичного раю Грузії, міста Батумі. Дружина Софія – українка, яка відпочивавши в Грузії, зустріла свого майбутнього чоловіка Аліко. Зараз вона займається вихованням сина Зураба та домашніми справами. Голова родини, окрім своєї основної роботи в готелі, також є солістом грузинського хору, тому вдома часто лунають народні пісні. За традиціями Грузії, слово чоловіка – закон, і цього закону суворо притримуються у родині Софії та Аліко.

«Ми – молода родина, тому завдяки проекту хочемо побачити, як живуть інші родини, навчитися чогось корисного для себе», – зазначає Софія.

Під час обміну Аллі доведеться сповна відчути грузинську гостинність, а також продемонструвати українську. Щоб перевірити нову дружину на міцність, Аліко запросить у гості всіх учасників його хору, а Аллі доведеться догодити новим друзям. Софія в Україні намагатиметься впоратись із трьома дітьми та роботою фотографом.

Чи зможе Аліко поступитися грузинськими традиціями та дозволити свої дружині займатися улюбленою справою, глядачі зможуть побачити сьогодні о 22:00 на телеканалі 1+1 у новому випуску реаліті Міняю жінку.

Нагадаємо, за правилами проекту, три дні мама живе за законами нової сім’ї, а потім має можливість змінити їх, впровадивши свої. Після шести днів родини зустрічаються, діляться враженнями одне з одним та отримують шанс змінити своє подружнє життя на краще.

Новости по теме