Учасниця Міняю жінку зустрінеться з мамою після одинадцяти років розлуки

Міняю жінку
09:30
Будние

Сьогодні о 22:00 глядачі 1+1 побачать новий випуск сімейного реаліті Міняю жінку.

Поделиться:

Сьогодні о 22:00 на телеканалі 1+1 глядачі побачать новий міжнародний обмін дружинами в тринадцятому сезоні сімейного реаліті Міняю жінку. Цього разу покращити власні сімейні стосунки вирішили родини з України та Ірландії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Життя в декреті: Рай чи пекло?

Сімейне подружжя з Харкова, Альона та Олександр, виховують двох діток - Тимура та Давида. Мама – домогосподарка, але це не завадило їй минулого року вибороти друге місце в конкурсі краси, чим вона дуже пишається. Головний в родині тато, який працює адміністратором в торговельному центрі. Саша не допомагає дружині в хатніх справах, а полюбляє у вільний час грати в комп’ютерні ігри.

«Я прагнула потрапити на проект Міняю жінку, щоб чоловік більше цінував мене та осягнув ту кількість роботи, з якою я справляюся щодня, мою працю. Також вважаю, що крапля екстриму нашій родині не завадить», - розповіла Альона.

Інші учасники випуску, Ольга та Девід, вже довгий час разом проживають в Дубліні. Вона  - з українського міста Харкова, але вже 17 років проживає в Ірландії і близько 11 років не зустрічалася з мамою та рідним братом. Її чоловік - директор місцевої компанії, але завжди намагається знайти вільний час на те, щоб допомогти коханій дружині та побавитися з дітками. Адже у пари їх двоє -  Емілія та Деніел. Чоловік сам визнає, що на роботі він бос, але коли повертається додому – головна Ольга.

«Ми звичайна родина, намагаємось піклуватись один про одного. Вірю, що участь у проекті ще більше зміцнить нашу сім’ю, можливо ми змінимося на краще», - поділилася Ольга.

У Дубліні мовний бар’єр ледь не завадив порозумітися Альоні та Девіду, адже дівчина зовсім не розуміє англійської, якою її нова родина спілкується. Тому харків’янка спробує навчити нового чоловіка та діток спілкуванню рідною мовою. Вона вперше за довгий час отримає можливість приділити час собі, відвідати салон краси та помилуватися аскетичною красою ірландської природи. Ольга у рідному місті на свій день народження отримає неочікуваний подарунок від Олександра – вона вперше за 11 років зустрінеться з мамою та рідним братом, родина вперше спробує відкрито обговорити минулі непорозуміння.

Нагадаємо, за правилами проекту, на 6 днів родини з кардинально різними поглядами на життя та розподіл обов’язків між чоловіком і жінкою обміняються хазяйками дому. Перші 3 дні обміну родини житимуть за своїми правилами, а потім мають прийняти родинні традиції нової хазяйки. На сьомий день сім’ї зустрінуться, щоб обмінятися досвідом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому він зраджує, або як вгамувати невірного чоловіка

Новости по теме