На подіум Модель XL вийшла палка прихильниця Андре Тана

На подіум Модель XL вийшла палка прихильниця Андре Тана

Ірина Купчак вразила суддів звабливими рухами.

Поделиться:

1plus1.ua продовжує знайомити вас із пишними красунями, які потрапили до 30-ки учасниць реаліті-шоу Модель XL. Серед них – 20-річна Ірина Купчак із м. Заліщики. Дівчина досі не може забути того, як часто її ображали в дитинстві. Зайву вагу вона почала набирати через проблеми зі здоров’ям. Тож Ірина вирішила показати усім свою неповторність та красу.

Що цікаво, дівчина давно захоплюється дизайнером Андре Таном. На кастингу їй таки вдалося приємно вразити свого кумира та його колег по суддівству. Зокрема Влад Яма звернув особливу увагу на Іринину пластику.

Серед суддей є Андре Тан. Свого часу я просто шаленіла від нього. Дуже його люблю. Тож сподівалася його вразити своєю харизмою, – зізналася Ірина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Таємнича учасниця Модель XL у масці показала своє обличчя

Ірино, чому ти вирішила взяти участь у шоу?

Спершу для мене це було авантюрою, а потім потім подумала, чому б не довести, що я можу. Тим більше, що моделінг мені подобається і я реально цього хочу.

Можливо, якась дівчина подивиться на мене і побачить у моїй історії схожу свою історію. І подумає, чому б їй теж щось не спробувати. Якщо тобі хтось говорить, що в тебе далеко не ідеальні параметри, це ще нічого не означає. Якщо ти себе любиш, все буде чудово.

Що допомогло тобі пройти далі?

Я не зациклювалася на тому, що нам можуть сказати «ні» – що ж далі робити, кінець життя. Потрібно просто отримувати задоволення від того, що робиш. Мені сподобався кастинг, судді були дуже легкі у спілкуванні. Було враження ніби спілкувалася зі старими друзями.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Няня доньок Камалії приголомшила суддів Модель XL

Для тебе красива жінка – яка вона?

Яка себе любить. Жінка без комплексів. Яка знає, чого хоче від життя. Зовнішність може бути різна. Людські погляди на зовнішність можуть далеко не збігатися.

Чи є відомі моделі з пишними формами, які тобі подобаються?

Я не дуже цікавилася саме моделями. Якщо говорити про відомих людей, на яких я хотіла би рівнятися, так це Настя Каменських. Як вона за останні роки взяла себе в руки і змінилася! 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця конкурсу краси серед plus-size вийшла на подіум у поліцейській формі