Перша українська учасниця на світовому конкурсі моделей plus size працює в поліції

Українка вперше стане учасницею світового конкурсу серед пишних моделей.

Поделиться:

На світовий конкурс краси моделей plus-size, що відбудеться наступного тижня у Сингапурі, вирушить 28-річна киянка Вікторія Щєлко. Вона зізнається, що дуже хоче повернутися додому з перемогою.

З собою Вікторія бере сукні українського виробництва та віночки до них. Жінка має модельний досвід, але втратила необхідні параметри після народження доньки. Тоді ж пережила зневіру, відчайдушні намагання скинути зайві кілограми, аж поки не зрозуміла, що важливішим за гонитву за чужими стандартами є вміння любити й сприймати себе такою, яка є.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниці Модель ХL підкорили суддів дефіле у купальниках (фото)

 

«Я почала звертати увагу на тенденції світової моди. У мене параметри 100-76-106, майже ідеальні, я можу ще дозволити собі шоколадку», - поділилася Щєлко.

У Синґапурі на Вікторію чекають фотосесія в купальниках, інтелектуальні конкурси та спів. Усього цього українка не боїться, адже має п’ять вищих освіт і бере уроки вокалу. Жінка працює у столичній поліції, має звання лейтенанта і дає поради таким, як сама, пухкеньким жіночкам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катя Осадча: «У дівчат plus size більше перспектив, ніж у стандартних моделей»

 

«Що зазвичай не одягає дівчина, яка трошки пухкенька? Біле. Дівчата, чорний колір – це добре, але не забувайте про те, що є всі кольори веселки, не забувайте підкреслювати свою шикарну, так, дівчата, шикарну талію, не забувайте, що Дженніфер Лопес нарощувала імплантати, а нам їх нарощувати не треба – і пишайтеся цим», – каже претендентка на світову корону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дизайнер Андре Тан про пишні форми: «Краще їсти, ніж їсти інших людей»

 

Вікторія летить на конкурс із власної ініціативи, а в Україні вона вже створила перше товариство моделей plus size, щоби наступного року летіли й інші. Жінка зізналася, що податися на конкурс її надихнув проект Модель XL каналу 1+1, у кастингу якого вона брала участь. Дивіться, як склалася доля Вікторії у сміливому реаліті-шоу, у вівторок о 22.00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 секретів для пишних дівчат, щоб виглядати на фото розкішно

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У мережі набирає обертів флешмоб #ХтоСказав