Тисяча українок із пишними формами взяли участь у кастингу для проекту «1+1»

Українки з пишними формами взяли участь у кастингу для проекту «1+1»
@nadiaaboulhosn

Учасниці кастингу до нового проекту «1+1» розповіли, що думають про стандарти краси

Поделиться:

Нещодавно телеканал «1+1» розпочав роботу над новим реаліті за німецьким форматом Curvy Supermodel, учасницями якого стануть дівчата з пишними формами. У проекті вони вперше на українському телебаченні кинуть виклик суворим стереотипам краси в індустрії моди.

За перші тижні кастингу телеканал отримав понад 1000 заявок від дівчат із різних куточків країни і навіть із ближнього зарубіжжя. Більшість потенційних учасниць неодноразово стикалися з негативною реакцією суспільства, стаючи жертвами стереотипів. Проте вони впевнені проект допоможе довести, що поняття краси значно ширше, ніж застарілі стандарти «90-60-90».

Так, енергійна і життєрадісна Ірина з параметрами 110-86-110, яка взяла участь у кастингу, зазначає, що зовнішність людини важлива, але те, ким ти є, визначається не тільки нею:

«Я прийшла на кастинг, тому що мені близькі ідеї проекту. Зовнішність – це важливо, але це не найбільше досягнення людини. Адже хтось схильний мати гарне тіло, а хтось ні. Кожен має право вести свій спосіб життя, не нав'язуючи його іншим. Я активно займаюся спортом і можу пробігти 10 км, але коли я сильно худну, то «згасаю», втрачаю енергію. Тому я обрала такий спосіб життя, при якому я підтримую свою фізичну форму, але можу займатися улюбленими справами. Я вважаю, це дуже потрібний проект для таких дівчат, як я, які впевнені в собі і знають, чого хочуть від життя».

Останніми роками стандарти краси в світі почали змінюватися, а тренд «бодіпозитиву» стає все більш популярними. Цікаво, що такі відомі моделі plus size як Ешлі Грем, Мелінда Перріш і Вікторія Лі також ведуть здоровий спосіб життя, займаються спортом і стають все більш популярними в модельному бізнесі.

Інша учасниця кастингу, вегетаріанка Ольга з Черкаської області, з параметрами 105-80-105, працює в крамниці здорового харчування. Дівчина вважає, що створювати собі ідеали для наслідування неправильно. Значно краще навчитися приймати себе і вміти показати свої найкращі риси:

Жива людина цікавіша за картинку. Тим паче, що більшість образів із глянцевих обкладинок відфотошоплені. Замість того, щоб сліпо наслідувати моделей з обкладинок і створювати собі ідеали, краще подивитися на свої сильні сторони, пише Ольга у своїй заявці.

Ще одна учасниця кастингу у своїй анкеті поділилася, що набрала вагу після втрати близької людини, а спроби схуднути виявилися марними. Інша дівчина зізналася, що, на її думку, стала більш привабливою після того, як погладшала.

Цікаво, що деякі дівчата, які заповнили анкети на сайті телеканалу «1+1», уже мали досвід роботи фотомоделями plus size, але більшість опинилися перед камерою вперше.

Нагадаємо, учасницями проекту на «1+1», який розширить поняття краси, можуть стати 10 дівчат із пишними формами у віці від 18 до 32 років. Взяти участь у кастингу можна, заповнивши анкету на сайті телеканалу. У проекті учасниці будуть виконувати різні завдання і боротися з власними комплексами під наглядом суворого і професійного журі, допомагаючи телеглядачкам полюбити своє тіло, усвідомити власну привабливість і стати більш впевненими в собі.

За додатковою інформацією звертайтеся до Прес-служби «1+1», +38 044 490 0101.