Всесвітньо відома модель із пишними формами дала поради щодо підбору гардеробу

Знана модель plus size з Нідерландів українського походження Анастасія Коптєва поділилася секретами щодо підбору гардеробу

Поделиться:

Днями всесвітньо відома модель plus size Анастасія Коптєва відвідала Київ. Дівчина приїхала до України, щоб побачити своїх рідних. Анастасія - українка за походженням, але живе і працює в Нідерландах, де її активно запрошують як модель plus sizeТисяча українок із пишними формами взяли участь у кастингу для проекту «1+1» на модні покази і для рекламних зйомок.

У студії «Сніданку з 1+1» Анастасія поділилася власним секретом з підбору гардеробу і дала поради дівчатам із пишними формами.

Я раджу не зважати на те, що про вас говорять інші. Головне - як ви себе почуваєте в цьому одязі. Важливо, щоб ви були впевнені у собі, - радить Анастасія Коптєва.

За кадром модель зазначила, що, обираючи одяг, важливо вміти підкреслити свої переваги, але і соромитися свого тіла не варто:

Звичайно, обираючи одяг, не потрібно хвалитися недоліками, потрібно вміти підкреслити свої переваги. Зовсім необов'язково всім демонструвати ямочки на стегнах. Але і соромитися їх теж не варто. Це ваше тіло, любіть його таким! Кожна жінка прекрасна по-своєму, - вважає модель.

Також Анастасія зізналася, що ставлення до дівчат із формами відрізняється в Україні та Нідерландах, де 27-річна модель живе вже понад 15 років: «За кордоном люди сприймають тебе такою, якою ти є. В Україні все-таки трохи по-іншому. Якщо ти трохи повніша, ніж оточуючі, то часто на тебе дивляться з презирством, вважають ледачим».

Читайте також: Як підібрати модний одяг для жінок із пишними формами.

Модель також взяла участь в соціальному експерименті «Сніданку з 1+1», де разом із журналістом спробувала знайти стильний одяг великого розміру в столичних магазинах. Анастасія поділилася історією з дитинства про те, як, намагаючись купити собі нові джинси, не тільки не змогла знайти потрібний розмір, а й стала приводом для кепкування з боку продавчинь.

Як показав експеримент, зараз ситуація не змінилася. Дівчині вдалося знайти речі потрібного розміру, але далеко не весь одяг відповідає модним тенденціям. За словами Анастасії, в Європі модницям розміру plus size не складає труднощів сформувати модний гардероб зі стильних речей великого розміру.

Анастасія Коптєва є прихильницею «бодіпозитиву» і часто у своїх соціальних мережах публікує фото в білизні чи сукнях, які обтягують фігуру. Також дівчина дотримується принципів здорового харчування і займається спортом.