MONATIK присвятив пісню батькам і оголосив зворушливий флешмоб

MONATIK разом із вокалістами Голосу. Діти підготував зворушливий виступ

Поделиться:

Вчора у фіналі Голосу. Діти MONATIK разом із маленькими вокалістами заспівав пісню, яку присвятив усім батькам. Їх виступ викликав сльози у зіркових тренерів та глядачів.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Залаштунки Голосу. Діти: Як маленькі вокалісти готувалися до фіналу

Життя кидає нас у різні сторони, і важливо залишатися світлими, тому ми виступаємо у білому, - коментує фінальний виступ MONATIK. 

Крім того, напередодні новорічних свят співак оголосив зворушливий флешмоб. MONATIK закликав усіх поділитися відео, у яких висловлюється подяка своїм батькам за їх вічну любов та підтримку. 

Долучитися до флешмобу та сказати теплі слова своїм найріднішим вже встигли ведучі Сніданок. Вихідний Олександр Попов та Валентина Хамайко, ведучий Голосу. Діти Юрій Горбунов, учасники Танців з зірками Олена Шоптенко, Ахтем Сеітаблаєв, Юрій Ткач, Сергій та Сніжана Бабкіни, суддя шоу Модель XL Влад Яма, тренери Голосу. Діти Надя та Позитив, співачка Злата Огнєвіч та учасники Голосу країни Марта Адамчук, Віра Кекелія та Роман Дуда. 

Мамо, я так вдячний тобі за все, що маю. Тату, дякую, що я виріс таким, який я є, - зізнається MONATIK.

Дякую вам за яскраве життя, яке ви мені подарували. Мамо, я хочу бачитися із тобою частіше. Тату, я дуже сумую!, - дякують Надя та Позитив. 

Жодна мрія не існуватиме без батьків, тому частіше говоріть їм, як ви їх сильно любите, - закликає Злата Огнєвіч. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо ім'я переможця Голосу. Діти-4