Фреймут і Борисов рятуватимуть столичний ресторан, який перетворився на гарем

У новому випуску реаліті «На ножах-2» Ольга Фреймут і Діма Борисов рятуватимуть від краху столичний ресторан азербайджанської кухні «Антей».

Поделиться:

Сьогодні о 22.00 телеглядачі побачать новий випуск реаліті «На ножах-2», в якому ведуча Ольга Фреймут та найкращий ресторатор України Діма БорисовУ ведучого реаліті «На ножах-2» Діми Борисова народився син рятуватимуть від краху столичний ресторан азербайджанської кухні «Антей».

Темпераментний власник закладу Кенан зосереджений на тому, щоб привернути увагу жінок, які працюють у нього в закладі, через що не зміг вчасно помітити непрофесійність та недбалість своєї команди. У його колективі вирують пристрасті та емоції, проте якість обслуговування клієнтів, як і інтер’єр закладу, залишають бажати кращого.

Цікаво, що команду проекту до ресторану покликала керуюча Олена, яка вважає недоліки у бізнесі відповідальністю власника. Проте, як показали перевірки Ольги Фреймут та Діми Борисова, саме вона є «слабкою ланкою» колективу у «ланцюжку» до успіху. Чи зможе Олена визнати свої помилки та змінитися, телеглядачі побачать у новому випуску програми.

Команда проекту у складі Ольги Фреймут та Діми Борисова виявить всі причини невдач ресторану та розкаже, як закладу подолати труднощі.

Щоб оцінити страви, подачу та командну роботу колективу ресторану «Антей», Діма Борисов запросив на обід найкращих гастрономічних експертів, серед яких - власники відомих ресторанів. Чи зможе команда «Антея» гідно себе проявити перед експертами та професіоналами ресторанного бізнесу, дивіться сьогодні о 22.00 на «1+1». 

Інше випробування чекає на команду закладу в одному з найкращих ресторанів Києва. Там колективу «Антея» доведеться пройти майстер-клас від професійного шеф-кухаря, який покаже, як потрібно керувати робочим процесом. Проте чи зможуть герої програми перейняти цей досвід та змінитись?

Оновленням зовнішнього вигляду та інтер’єру ресторану «Антей» займатимуться дизайнери проекту Володимир та Олександр Юдіни. Вперше в історії програми вони створюватимуть інтер’єр східного стилю з використанням національного орнаменту Азербайджану, який має назву «бута». У програмі дизайнери розкажуть про значення символів та кольорів у східному інтер’єрі.

Хто є справжнім лідером колективу ресторану «Антей», чи зможуть працівники закладу визнати свою провину та змінитися, чи почує поради команди проекту «На ножах» харизматичний власник Кенан заради успіху справи свого життя, телеглядачі побачать сьогодні о 22.00 на «1+1».