Команда «На ножах» врятувала шлюб вірменського ресторатора

Ольга Фреймут і Діма Борисов прийшли на допомогу жінці, яка стала прислугою для свого чоловіка.

Поделиться:

«На ножах»: Як придорожнє кафе перетворилося на розкішний вірменський ресторан (до і після)У прем’єрному випуску другого сезону «На ножах» команда реаліті-шоу за п’ять днів перетворила занедбаний сімейний заклад харчування «Трійця» на стильний вірменський ресторан і змусила його власника Мішеля знову закохатися в дружину.

Впертий власник ресторану розігнав усіх відвідувачів і персонал, а свою дружину та доньку перетворив на прислугу. Ресторан для Мішеля – його мрія і справа життя, проте чоловік не зміг побудувати згуртовану команду, переклавши всі обов’язки шеф-кухаря, офіціанта та посудомийок на своїх рідних.

Ольгу Фреймут і Діму Борисова шокувала зарозумілість та егоїзм вірменського ресторатора. Команда «На ножах» поставила за мету врятувати не лише бізнес чоловіка, а і його шлюб.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фреймут і Борисов змусять тиранічного власника закладу встати до плити

Дружина ресторатора не могла навіть пригадати, коли востаннє вона відпочивала. Жінка щодня працювала на кухні з ранку до ночі та вкладала усі сили в роботу. Проте завдяки Ользі Фреймут вона знову повірила в себе та змусила чоловіка цінувати її.

Коли власник ресторану побачив свою дружину не з фартухом, а в красивій сукні, чоловік не міг відвести погляд.

Я буду її старанно берегти та робити все для того, щоб вона була щасливою. Я зрозумів, що сьогодні все змінилося і в ресторані, і в сім’ї – каже власник ресторану.

Нагадаємо, що нещодавно Ольга Фреймут розповіла, яким має бути ідеальний ресторан.