На ножах: Цибулевий суп від ресторатора-міліонера Діми Борисова (рецепт)
Відомий ресторатор поділився рецептом смачного супу.
Вчора відбулася гостра прем'єра шоу На ножах з вагітною Ольгою Фреймут.
У першому випуску від 05.04.16 команда перетворила занедбане Старе місто у Києві на модний сімений ресторан.
Зміни торкнулися не тільки зовнішного вигляду, а й меню ресторану.
Діма Борисов додав у нього старовинні українські дореволюційні рецепти, а також поділився із шефом рецептом смачного супу, який легко готувати.
На 1 порцію цибулевого супу потрібно:
100 г цибулі шалот;
100 г цибулі рипчастої;
4 зубці часнику;
20 мл олії оливкової;
100 мл білого вина;
1 порція бульйону.
Інгредієнти варто обсмажити у маслі, а потім додати білого вина. Суміш "укриваємо" 1 порцією бульйону і тушимо 10 хв.
Неймовірне перетворення ресторації Старе місто у Києві дивіться у першому випуску На ножах від 05.04.16 онлайн на сайті 1+1.