Ольга Фреймут разом із батьком та тіткою поділилися родинними рецептами

Сьогодні о 22.00 у новому випуску реаліті «На ножах-2» ведуча Ольга Фреймут і найкращий ресторатор України Діма Борисов рятуватимуть від краху єдиний в країні ресторан батярської кухні.

Поделиться:

Заклад має незвичайну назву - «Папуляста Дзюня» - та особливе меню, до якого входять такі страви як «втомлені клапавки», «калапітра» та «зазяпана дорада».

Батярські страви мали б в собі поєднувати галицькі традиції, проте власникам закладу Тетяні і Геннадію не вдалося створити довершену концепцію. Персонал не розуміє та не вірить у задум власників, а відвідувачів відштовхує незрозумілі назва та меню. «Папуляста Дзюня» опинилась на грані банкрутства.

Команда «На ножах-2» звернулась до експертів галицької кухні, щоб розібратись, чи справді страви в меню ресторану відповідають традиціям. Серед запрошених гостей, яким доведеться скуштувати та оцінити батярські «смаколики», був навіть Народний артист України Остап Ступка, який народився у Львові і добре знається на тамтешній кухні. Чи сподобаються йому унікальні страви з незвичайними назвами, дивіться вже сьогодні у випуску.

За традицією проекту «На ножах», персоналу доведеться пройти випробування на професійність, щоб команда реаліті змогла визначити причини проблем у закладі. Так, Діма Борисов влаштує «битву» шеф-кухаря та су-шефа, яка викриє справжні стосунки у колективі.

Крім того, під час зйомок найкращий ресторатор України розповів, як замаринувати рибу за 5 хвилин та розкрив таємниці неповторної львівської кухні.

Секрет борщу та баношу – в цукрі. Взагалі, неперевершений смак будь-якої страви – це баланс кислого, солодкого, гострого та солоного, - ділиться Діма. 

Телеведуча Ольга Фреймут також влаштувала сюрприз власникам закладу і поділилась власними родинними рецептами. Для розробки нового меню вона вперше у проекті запросила своїх родичів – тітку Наталку з Нового Роздолу Львівської області та свого батька Михайла Миколайовича, який, за словами ведучої, гарно готує та береже львівські традиції.

Салат «Мізерія» тато завжди готує влітку. Налисники – це недільна страва. Коли вся сім’я повертається з церкви, ми сідаємо за стіл, їмо налисники і п’ємо чай, - говорить Ольга Фреймут.

Для дизайнерів Олександра і Володимира Юдіних завдання перетворити «Папулясту Дзюню» на затишний та сучасний заклад за 36 годин стало особливим випробуванням через невеликий розмір зали.

Спеціальне меню від родини Ольги Фреймут та унікальні, але прості секрети приготування їжі від Діми Борисова телеглядачі побачать вже сьогодні о 22.00 на «1+1» в новому випуску «На ножах-2».

Як склалася доля «Папулястої Дзюні» та інших ресторанів після участі в реаліті, дивіться у фінальному випуску другого сезону у травні.